-
još malo o nezainteresiranima za dohranu
S dohranom smo krenuli kad je stariji klinac navršio 6 mjeseci, i dosadašnji rezultati su uglavnom nikakvi. Ponudila sam mu mrkvu, jabuku, krušku, rižine pahuljice s mojim mlijekom i bananu. Na sve moguće načine. Jedino što je pojeo je bila banana, i to samo jednom (cca četvrtina banane!!!). Od svega ostalog nije progutao ništa. Ni u obliku domaće kašice, ni u obliku soka, ni u obliku kupovne kašice, a ni u komadu.
To sve skupa me ne zabrinjava previše, jer znam da mnogi muku muče s tim počecima dohrane.
Zanima me kako dalje, da li da mu počnem nuditi nove namirnice koje dolaze sa sedam mjeseci, pa mu se možda dopadne koji novi okus, ili da prvo "savladamo" mrkvu, jabuku i slično? Da li da uopće inzistiram na svakodnevnom pokušavanju jer su rezultati svaki dan isti (osim one četvrtine banane), ili da pokušam opet za koji tjedan?
Inače, od ostalih znakova spremnosti za dohranu, on ima dva zuba, ali još ne sjedi samostalno, i još uvijek plazi jezik kad mu ponudim prst. I uopće nije zainteresiran kad mi jedemo. Voli nas gledati dok jedemo, ali ne pokazuje nikakav interes za hranom.
Posljednje uređivanje od spajalica : 11.05.2021. at 21:42
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma