Stranica 30 od 36 PrviPrvi ... 202829303132 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 1813

Tema: "Bandicev"zakon o mami odgajateljici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Negativan?
    Ja samo viđam kolica i bebe na cesti. Gdje god idem. A kao stari smo kvart.
    Bome ja viđam samo starce.
    Pogotovo tamo gdje radim, a i u mojoj zgradi.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moram priznat da mi to s frizurama i odjećom nije neki problem, to je jednostavno dio protokola i tjesim se da je državama jeftinije imati takvo "lice" države nego recimo neku kraljevsku obitelj i troškove iste. Takva su diplomatska pravila i sumnjam da iti jedan predsjednik ili predsjednica države financiraju iz svog džepa frizure i odjeću jer bi svi bankrotirali, nisu to takve plaće, a ne zelim da nam samo super-bogataši budu u politici kao u SAD...

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo ovo su baš dobri primjeri. Išla sam iskopati budžet Paga, izbacilo za 2018.
    Ukupni prihodi grada: 45 mil.kn
    Izdatak za demografsku obnovu (naknade obiteljima za novorođenu te četvero i više djece): 200.000 kn
    Trošak dječjeg vrtića koji je besplatan svima (ako sam dobro ubrala): 3,4 mil.kn

Tako treba biti, a ne obrnuto.

P.S. Obratimo pažnju i na to da se izdatak za demografsku obnovu odnosi na novorođenu djecu, a ne već postojeću djecu u dobi od 6 godina.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

na sljedećim izborima bi trebali svi glasati za Juričana
    mislim da će Juričan svim majkama i nemajkama dati duplo, možda čak i 8.000€ mjesečno + besplatna frizura
    to će biti odlična mjera koja će sve riješiti

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

gdje nam je deaedi...
    kad god sillyme piše na ovakvim temama malo me podsjeti na deaedi.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Je i kod nas puno kolica skola prvi put dvosmjenska za razliku od pred godinu dana.uoisano je pet razreda već treću četvrtu godinu za redom

I drago mi je
    Svi koji nemaju decu a kvart je mlad ili mladi imaju peee.umkvwrtu ima dvostruko više pesa nek starih ljudi

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ok škola je već druge godine bila premala i trosmjenska rad je upisana najveća generacija šest razreda i 145 klinaca.wki ti je do projekta onih koji nisu i tome nisu vodili brigu.tqd je naselje bilo staro godinu do dve.u iduću godinu kssnijebizgradrni je samo jedna zgrada više.
    Znači propust je u organizaciji

I da vrtić u naselju je max.fo 4 godine jer ni to nisu u stanju organizirati kapacitet mu je 700klinacq ali velika većina je iz susjednog kvarta.kimondq klince vidimo kasnijrće u susjednoj naselje više od km udaljenosti .oni u nas vrtić ima podružnicu u kvartiću do na nasem na potoku.umjesto da su nama dali taj prostor za veću djecu koja tak i tak se igraju na javno ogradrnom prostoru.

Oćete dalje
    Jedni jure sin mi tam.guhi se vrijeme bezveze,energija,lova,.uz malo organizacije i sluha to bi bili bi i troškovi manji

Gggrrrr

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je zaista interesantno to vrlo rašireno mišljenje, da je sasvim ok ne živjeti onu promjenu koju želiš u svijetu, a istovremeno je zahtijevati od drugih, pogotovo od političara.
    Činjenica je, bez obzira sto neko misli da je vlastito mišljenje važnije od činjenica, da je mjera čisto rasipanja novca - kupovanje glasova, da nije ni socijalna, ni pronatalitetna. Dapače na mnogim nivoima je štetna!

naravno da ljudi koji su uzeli tu mjeru nisu prekršili zakon (nije ni l. Rajić, kada je dobio dukat na poklon), no postoji li nešto sto se zove sustav vrijednosti po kojem živiš, staromodni moral?
    ili mi to začepljujemo noseve kada npr. Da budemo aktualni nam ponuđeni kandidati nisu inkarnacije majke tereze, vlade Gotovca, Isusa itd. u jednoj osobi, ali kad gledamo sebe u ogledalu dobroćudno se smješkamo, jer tko je lud uzimati nešto sto može, a nije bas fer? Ne zacepljujemo nos?

netko je na nekoj stranici primijetio, da kao je to tako, dok ne dođe taj slavni netko - tko?
    tko će uvesti red nebeski?
    da li zaista moguce da društvo može postati bolje, bez da svatko ponaosob bude promjena koju želi u svijetu?
    Posljednje uređivanje od seni : 12.01.2020. at 11:05

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je zaista interesantno to vrlo rašireno mišljenje, da je sasvim ok ne živjeti onu promjenu koju želiš u svijetu, a istovremeno je zahtijevati od drugih, pogotovo od političara.
    Činjenica je, bez obzira sto neko misli da je vlastito mišljenje važnije od činjenica, da je mjera čisto rasipanja novca - kupovanje glasova, da nije ni socijalna, ni pronatalitetna. Dapače na mnogim nivoima je štetna!

naravno da ljudi koji su uzeli tu mjeru nisu prekršili zakon (nije ni l. Rajić, kada je dobio dukat na poklon), no postoji li nešto sto se zove sustav vrijednosti po kojem živiš, staromodni moral?
    ili mi to začepljujemo noseve kada npr. Da budemo aktualni nam ponuđeni kandidati nisu inkarnacije majke tereze, vlade Gotovca, Isusa itd. u jednoj osobi, ali kad gledamo sebe u ogledalu dobroćudno se smješkamo, jer tko je lud uzimati nešto sto može, a nije bas fer? Ne zacepljujemo nos?

netko je na nekoj stranici primijetio, da kao je to tako, dok ne dođe taj slavni netko - tko?
    tko će uvesti red nebeski?
    da li zaista moguce da društvo može postati bolje, bez da svatko ponaosob bude promjena koju želi u svijetu?

Veeeeliki potpis.
    Isto ovo ja pišem već danima, tjednima, godinama....
    Dokle god ćemo razmišljati na način- lud ili bedast je onaj koji to ne uzme, a može, nema nam naprijed.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nema ovdje više vjere u sustav nikakve, moralo je doći do toga “uzmi za sebe što možeš dok možeš”, jer evo i pravda se uzima u svoje ruke, a ljudi podržavaju:

https://dalmatinskiportal.hr/vijesti...-filipa-/57111

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Nema ovdje više vjere u sustav nikakve, moralo je doći do toga “uzmi za sebe što možeš dok možeš”, jer evo i pravda se uzima u svoje ruke, a ljudi podržavaju:

https://dalmatinskiportal.hr/vijesti...-filipa-/57111
    Kao prvo, ne podržavam učinjeno, ali kaj bi ti napravila u takvoj situaciji?
    Očigledno policija nije odradila svoj posao najučinkovitije.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Kao prvo, ne podržavam učinjeno, ali kaj bi ti napravila u takvoj situaciji?
    Očigledno policija nije odradila svoj posao najučinkovitije.
    ma uzet kalasnjikov i raspalit po svima
    halooooo!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    ma uzet kalasnjikov i raspalit po svima
    halooooo!!!
    Potpis..
    Mislim uzas!
    Citam komentare i ne vjerujem kako podrzavaju ubojicu..
    Da ubojicu 3 ljudi bez obzira kakvi su to ljudi i iz kojeg miljea dolaze..sve i da sustav nije odradio posao, ne mozes ubiti ljude i podrzavati ucinjeno..
    Kakvo smo drustvo postali, strasno

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pa ne znam sto bi ja napravila u toj situaciji. Ali krenula sam citati sinoć i jutros zorom komentare, podrška dečku je ogromna.
    Samo sam povukla paralelu da smo kao društvo došli do stupnja gdje se trošenje javnog novca podržava “ionako kradu, pa neka daju malo i meni”, a rješavanje problema s dilerom ionako neće riješiti korumpirana policija pa moramo sami.

Samo se uzrujavam jer je evidentno da nikakvog povjerenja u sustav nema. I da je zapravo zbilja teško nekome argumentirati “bolje da taj novac ide za vrtiće u kojima nemaju dovoljno mjesta za svu djecu”, ako netko vidi da taj novac ionako neće otići u vrtiće / policija neće zatvoriti sama dilera.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koji sustav? Onaj koji dozvoli da 6 staraca izgori u kokosinjcu pojacanom s 3 daske zbog necijeg koristoljublja? TO jos uvijek zovete sustavom.
    Onaj u kojem klinci slucajno nadju skriveno oruzje u devastiranom objektu, prijave to policiji koje oruzje pokupi, a malo kasnije istog dana na vratima im se pojavi celavi “navodni vlasnik”? TO nije sustav. To je govno.
    I ta Bandiceva mjera je ekskrement ko i on sam uostalom.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Činjenica jest da u našoj državi puno toga ne funkcionira, ali uzimanje pravde u svoje ruke ne podržavam.
    Nije ništa puno bolje ni u državama koje nam često služe za primjer poput Njemačke.
    Svatko od nas mora poći od sebe i pokušati se ponašati u skladu sa društvenim, moralnim, suvremenim i svim ostalim pozitivnim načelima.
    Ne uzimati nešto zdravo za gotovo, ne grabiti samo zato jer se to može, ne tražiti opravdanja za sebe i svoje postupke zato jer i drugi to rade, ne varati, muljati, krasti, lagati...
    No dokle god će vladati sveopća klima da onaj koji se ne ponaša tako je lud i bedast ako ne uzme, ponavljam, nema nam naprijed.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Slazem se sa Seni i Tanči, neke stvari u drustvu smo i mi svi skrivili sutnjom ili stavom "kaj me briga, meni je dao"

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pa tko bi drugi skrivio nego mi sami? Tko je država ako nismo mi?

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Pa provlace se ovdje teze i stavovi da nemamo npr sto se buniti na sto ce neki politicar trositi novac jer je on "izabran".

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Pa provlace se ovdje teze i stavovi da nemamo npr sto se buniti na sto ce neki politicar trositi novac jer je on "izabran".
    Pa, nije izabran od nekog nepoznatog. SAMI smo ga izabrali. U tome je bit.
    Sve smo sami izabrali. I državu i vladu i gradonačelnike. Ili je netko drugi birao umjesto nas?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Beti totalno si polupala lončiće, ali ni nemaš što drugo reći nego inzistirati na jalovim činjenicama.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mislim, to je isto kao da mi kažeš: SAMA si se udala za njega i sad šuti kad te tuče i kad su ti djeca gladna jer rasipa vaše pare.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

AdioMare, o čemo ti to?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    AdioMare, o čemo ti to?

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa, nije izabran od nekog nepoznatog. SAMI smo ga izabrali. U tome je bit.
    Sve smo sami izabrali. I državu i vladu i gradonačelnike. Ili je netko drugi birao umjesto nas?
    Draga Beti, cak i da smo ih sve osobno same birale ne znaci da ih se nesmije pitati na sto trose nas novac. Sve mora biti transparentno. U nekoj normalnoj drzavi bi ovo proslo tocno - nikad.
    Ali, nasi vrli politicari uz potporu dijela pucanstva u stanju su za godinu dana devastirati i švicarski proračun.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ovaj desperados iz Splita je prvi u nizu, možete očekivati poplavu pucnjava po ulicama uskoro.

I da, zločesto ću ustvrditi da JA nisam kriva jer NISAM glasala za HDZ ( a ni SDP ) od 1990 otkako imam pravo glasa već za neke uljuđenje građanske opcije, od Koalicije narodnog sporazuma, HSLS-a i td -

I ne ide. Nije do mene. Do većine je .

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne znam jesmo li ovdje pisali o sanjkanju na Cmroku, no kao što sam i pretpostavila od toga nema ništa.
    Na Cmroku nema ni snijega, ni sanjkanja.
    Samo smrznuta trava.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

https://www.telegram.hr/politika-kri...uirao-istrage/

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Čitam iz obrasca i ne vjerujem, kao da smo mi ovdje pisali:
    "Bilo je potrebno i jasnije definirati do kada se zahtjev za ostvarivanje novčane pomoći može podnijeti,kao i ograničiti godine najstarijeg djeteta u kućanstvu, obzirom da se tijekomprovođenja odluke, spoznalo kako su djeca koja su bila od utjecaja naostvarivanje novčane pomoći, zasnovala vlastite obitelji i već i sami postali korisnici novčane pomoći. "
    Ovo je kao neki crni humor-.. znači majka odgojiteljica postala je u međuvremenu, tijekom korištenja mjere (koliko ono, tri godine?) i baka. A ja sam mislila da je to neki teški future...
    Uljudno ću napisati da su o tome trebali ranije razmišljati, a ne sada (i tri godine je previše bilo), prekasno...
    Posljednje uređivanje od andream : 13.01.2020. at 09:38

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

baka s troje unuka, zaboravih dodati

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Andream, nije cudno kad najstarije dijete moze imati 26 g..
    I jos sam cula, ne mogu tvrditi, da ima MO koje zive i rade u inozemstvu a korisnici su mjere..

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Andream, nije cudno kad najstarije dijete moze imati 26 g..
    I jos sam cula, ne mogu tvrditi, da ima MO koje zive i rade u inozemstvu a korisnici su mjere..
    Ne znam kako je to moguće, ali izgleda da je.
    Sličan primjer; imala sam susjede koji su odselili u Njemačku prije više od pola godine. Susjed ( koji je u invalidskoj) je ozlijedio kralježnicu na poslu i treba operaciju.
    Kaže da će se operirati ovdje jer ovdje kao umirovljenik ima i dalje zdravstveno osiguranje, a u Njemačkoj bi dugo čekao i morao platiti.
    Odjavili se u RH nisu, a prijavili u Njemačkoj jesu i rade. Sve legalno.
    Meni je to nevjerojatno i prestrašno na kakve ideje ljudi dolaze.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Meni je jos strasnije da sustav to dozvoljava.

Osim ako u De ne radi na crno.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Dugo se već piše o korištenju zdravstvenog osiguranja, članak je iz 2017., ne znam jesu li što u međuvremenu riješili...
    https://www.moj-posao.net/Vijest/772...anje-HZZO-a/2/

Ostala sam dužna odaziv na lokalne izbore 2017.

Za gradonačelnika, 1. krug:

Ukupno birača: 692.141
    Glasovalo birača: 329.896 (47,66%)

MILAN BANDIĆ, mag. pol. 101.828 glasova (30,87%)
    Odnosno 14.7% od ukupnog broja birača u Zagrebu.

Za gradonačelnika, 2. krug:
    Ukupno birača: 693.146
    Glasovalo birača: 285.170 (41,14%)

MILAN BANDIĆ, mag. pol. 147.680 glasova 51,79 %
    Odnosno 23.3% od ukupnog broja birača u Zagrebu.

Za skupštinu:
    Ukupno birača: 692.144
    Glasovalo birača: 329.605 (47,62%)

"BANDIĆ MILAN 365 - STRANKA RADA I SOLIDARNOSTI" - "STRANKA RADA I SOLIDARNOSTI": 74.467 glasova (23,03%).
    Odnosno nevjerojatnih 10.7% od ukupnog broja birača.

Dakle, vlada s manje od 11% podrške svih koji imaju pravo glasa u gradu.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Dugo se već piše o korištenju zdravstvenog osiguranja, članak je iz 2017., ne znam jesu li što u međuvremenu riješili...
    https://www.moj-posao.net/Vijest/772...anje-HZZO-a/2/

Ostala sam dužna odaziv na lokalne izbore 2017.

Za gradonačelnika, 1. krug:

Ukupno birača: 692.141
    Glasovalo birača: 329.896 (47,66%)

MILAN BANDIĆ, mag. pol. 101.828 glasova (30,87%)
    Odnosno 14.7% od ukupnog broja birača u Zagrebu.

Za gradonačelnika, 2. krug:
    Ukupno birača: 693.146
    Glasovalo birača: 285.170 (41,14%)

MILAN BANDIĆ, mag. pol. 147.680 glasova 51,79 %
    Odnosno 23.3% od ukupnog broja birača u Zagrebu.

Za skupštinu:
    Ukupno birača: 692.144
    Glasovalo birača: 329.605 (47,62%)

"BANDIĆ MILAN 365 - STRANKA RADA I SOLIDARNOSTI" - "STRANKA RADA I SOLIDARNOSTI": 74.467 glasova (23,03%).
    Odnosno nevjerojatnih 10.7% od ukupnog broja birača.

Dakle, vlada s manje od 11% podrške svih koji imaju pravo glasa u gradu.
    Tako je, Bubilo! Zato sam napisala da smo svi odgovorni. Mi kao glasači, kao inertna masa kodnog imena "nekak nam bu".
    Posljednje uređivanje od čokolada : 13.01.2020. at 11:45

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Tako je, Bubilo! Zato sam napisala da smo svi odgovorni. Mi kao glasači, kao inertna masa kodnog imena "nekak nam bu".
    na ovu temu, uveče na izbornu nedjelju, čekamo rezultate u jednom restoranu i komentiramo nešto s konobarom, on veli nešto u stilu "ma meni je svejedno, tko god da pobijedi ja moram isto sutra doć na posao u 7"
    a ja se mislim "a kad ja to kažem kad je Svjetsko nogometno prvenstvo, onda sam neprijatelj svega što je hrvatsko"

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo u ovom postu od Bubilo je odgovor na sva pitanja.
    Dakle gradonacelnika je izabran s 23.3% biraca u ZGB.
    a njegova stranka ima podršku 11% ukupnog broja biraca.

Dakle dragi stanovnici i biraci ZGa izvolite se probuditi i glasati na izborima.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hvala bubilo, konkretno je konkretno!
    samo mi nije jasno zašto se mijenja ukupan broj birača

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    hvala bubilo, konkretno je konkretno!
    samo mi nije jasno zašto se mijenja ukupan broj birača
    Nemam pojma zapravo , a pretpostavljam da je razlika u broju ljudi koji glasaju izvan mjesta prebivališta pa se ne prijavljuje svaki put isti broj.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Znači da su mu fakat dosta glasovi majki odgajateljica i njihovih obitelji, nešto penzića i Roma da dobije izbore.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Znači da su mu fakat dosta glasovi majki odgajateljica i njihovih obitelji, nešto penzića i Roma da dobije izbore.

Da, pogotovo ako dodaš glasove zaposlenika Holdinga. Ništa više ne treba.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 13.01.2020. at 11:43

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

I ljuto se varate ako mislite da samo Kozari bok glasa za njega. Glasao je svatko tko se upecao na "ja delam".

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Vezano uz MO i Njemacku evo zadnjih hitova iz mog kvarta...
    On i ona; 3 djece (16, 11, 9), ona nikad radila nije. Uzela status MO. On otisao u Njemacku. Da bi zadrzala pravo na MO formalno su se rastali. Sad prima 4250 MO, kindergeld od cca 640€ mjesečno i povrat poreza

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Vezano uz MO i Njemacku evo zadnjih hitova iz mog kvarta...
    On i ona; 3 djece (16, 11, 9), ona nikad radila nije. Uzela status MO. On otisao u Njemacku. Da bi zadrzala pravo na MO formalno su se rastali. Sad prima 4250 MO, kindergeld od cca 640€ mjesečno i povrat poreza
    OMG, dok ima takvih nikad nece biti promjene..
    Sta sve ljudima pada na pamet, strasno!
    Najgore sta djeca kopiraju obrasce ponasanja roditelja i eto nikad na zelenu granu

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    OMG, dok ima takvih nikad nece biti promjene..
    Sta sve ljudima pada na pamet, strasno!
    Najgore sta djeca kopiraju obrasce ponasanja roditelja i eto nikad na zelenu granu
    Nije to rezervirano za ovo pravo. Dok sam ja bila klinka ljudi su se razvodili da dobiju stan od firme. To je bila masovna pojava.
    Posljednje uređivanje od sirius : 13.01.2020. at 20:26

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nije to rezervirano za ovo pravo. Dok sam ja bila klinka ljudi su se razvodili da dobiju stan od firme. To je bila masovna pojava.
    pa i vrli gradonacelnik je to napravio :rvat_katolik:

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    pa i vrli gradonacelnik je to napravio :rvat_katolik:
    Je.
    Ako netko razumije razloge to je on.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Eto, ja danas zenu bas pitala. I za jos jednu mi je isto potvrdila da se formalno rastala da bi zadrzala status.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kad smo već kod predsjednice, zanima me koliko ona plaća svakodnevno friziranje kod Renate i svu silnu obleku od domaćih dizajnera?
    Znamo koliko je to sve skupo i kolika je predsjednička plaća.
    Da to sve KGK plaća gospon Jakov bi bio jaaako vitak jer im ne bi od njene plaće ostalo ništa. Još bi i dužni ostali.
    Sramotno je da baš ona komentira korupciju, darove i pogodovanja.
    Je li odselila s Pantovčaka kako je prije pet godina obećavala?
    Nije.
    Kad je išla gledat nogomet u Rusiju cijeli dan se ponavljalo u medijima kako je predsjednica sama to platila.
    Da? Kako je do ulaznice došla?
    Zašto ja nisam mogla čak ni kupiti ulaznicu, a kamoli dobiti?!?
    Ima toga još za knjigu cijelu napisati, ali mi se ne da, a njoj je bolje da šuti i uvali se opet negdje gdje će dobiti 100 000€ otpremnine.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Kad smo već kod predsjednice, zanima me koliko ona plaća svakodnevno friziranje kod Renate i svu silnu obleku od domaćih dizajnera?
    Znamo koliko je to sve skupo i kolika je predsjednička plaća.
    Da to sve KGK plaća gospon Jakov bi bio jaaako vitak jer im ne bi od njene plaće ostalo ništa. Još bi i dužni ostali.
    Sramotno je da baš ona komentira korupciju, darove i pogodovanja.
    Je li odselila s Pantovčaka kako je prije pet godina obećavala?
    Nije.
    Kad je išla gledat nogomet u Rusiju cijeli dan se ponavljalo u medijima kako je predsjednica sama to platila.
    Da? Kako je do ulaznice došla?
    Zašto ja nisam mogla čak ni kupiti ulaznicu, a kamoli dobiti?!?
    Ima toga još za knjigu cijelu napisati, ali mi se ne da, a njoj je bolje da šuti i uvali se opet negdje gdje će dobiti 100 000€ otpremnine.

Ja bih joj oprostila i frizuru i dizajnersku odjeću da nije bilo onog nepotrebnog seljakanja ureda po cijeloj Rvackoj, od čega su ostali samo troškovi i nikakva korist... Slično je i s putovanjima u inozemstvo. Uračunajte samo prijevoz, smještaj, osiguranje štićenih osoba, smještaj za cijelu svitu.... Vjerojatno to nije platio njezin ured, ali jesu općine i županije koje su je ugostile. Ako sagledamo širu sliku, nije baš blistava... Od te love mogla se barem napraviti sportska dvorana djeci iz Nove Gradiške, kojima je rekla da imaju zelenu livadu umjesto dvorane: https://net.hr/danas/hrvatska/predsj...-imate-livadu/

Eh... teško mi je sagledati cijelu priču, ali ima tu svega. Voljela bih vjerovati da je više dobrih strana nego loših, ali do sad mi nije uspjelo naći puno toga korisnog.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •