-
Lidac, nisi jedina koja se premislja i okolina koja te nagovara je bas ono... Kod mene u kvartu je jedna mama ispisala tek upisanog jaslicara, i jedna mama 6-godisnjaka. Ostale koje su pricale o tome, jako se muce i premisljaju i komentiraju da im nije svejedno ispisat dijete iz vrtica, zbog djeteta samog naravno.
Ja mislim da dijete bez vrtica dosta gubi, ako su mu alternativa samo mama i beba cijeli dan. Mm sanja o tome da postane otac odgojitelj, i usprkos sitnici da jos samo trebamo trece dijete
, sve si je isplanirao: koristit poridiljni dok srednje krene u skolu, a onda uzet mjeru i najmanje upisat u neki privatni vrtic, neku dnevnu igraonicu, bilo sto gdje bi mogao odvest dijete par sati, a da nije podlozno gubitku mjere
. Krasni snovi i planovi, no htjela sam ti reci da nije to bas samo tako ispisat dijete, ne bi ni meni bilo svejedno. Sretno s odlukom.
-
Npr jedna moja poznanica, majka troje djece. Do nedavno je bila doma, prijavljena na firmu muza, oni joj placali doprinose i sve. Sad je naravno na Bandicevoj "placi" i vozi leksusa dok joj ja placam mirovinsko zdravstveno i djeparac. Velika je to stvar, nema sto...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma