Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Kris, ma kakve rupe u socijalizaciji. To se sigurno nece dogoditi. Kao sto se nece dogoditi da nekome fali vrtic u poticajnoj obitelji. Ali nazalost, u obiteljima koje nisu poticajne ( a cesto obitelji sa losim socijalnim statusom budu takve) djeca jesu zakinuta za stimulaciju ako ne idu u vrtic. Bez daljnjeg, za djecu to jest ulog za buducnost, ali za zenu ...nisam sigurna. Mislim da je prilicno velika zrtva u nasoj okolini jer godine ogranicavaju prilicno ogranicene mogucnosti za dobre prilike.
Jedino sto godine nose zrelost pa onda mozda odredeni broj zena pokrene svoje male poslove u kojima ce se naci , ali ne ocekujem da ce takvih biti puno.
Mozda da. Definitivno bi se to moglo uvrstiti kao mjera, poticati zene na samozaposljavanje. Rad od kuce ili nesto slicno. Ima ova mjera puno mana i pravi ucinak ce se moci vidjeti kroz godine tek. Unatrag 15 godina puno vise djece pohada vrtic a sada su to nasi tinedjeri. Ja doista nasu obitelj smatram poticajnom i zaista se osjecam duznom da napravim ovo kako treba kada vec imam sansu a opet to ovisi od osobnog stava svake majke koja se odluci na ovo. Ja doista ne mogu biti primjer za ista. Znam da dosta zena u grupi razmislja kako djeci osigurati sto vise sadrzaja a znam i one koje ne zive u zg a uredno primaju status.Pa skrivaju sve kao zmija noge. A opet, moras biti bas totalni k od zene da sa troje djece eto sjedis po citav dan.