Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
Pa ajmo podići to sve na razinu države, neka svaka obitelj ima ovo što imaju obitelji u Zg, pa ćemo onda kakati po politici, pričati o pranju novca, nepravilnosti itd itd.
Bubilo, sit gladnome ne vjeruje. Ja ne spadam u socijalno ugrožene ali znam ljude koji jedva žive, puno je takvih ljudi. Daj okreni se oko sebe, pogledaj majke u Slavoniji, pogledaj ljude koji imaju tako male plaće da za te iste knjige koje vi dobivate oni dižu kredite..stavi se u njihovu poziciju pa vidi ima li svrhe pričati o Bandićevom moralu i etici. Bi li tebe bilo briga za političke igre i igrice skupljanje predizbornih bodova itd...da ovisiš o Bandićevim novcima?
Trina, samo se treba okrenuti po Zagrebu, po skoro svakoj kanti za smeća ili kontejneru neko kopa i traži boce.
U Zagrebu za koji svi vi ostali tvrdite da je super.
Meni je recimo super što koliko sam čula otok Krk svojim umirovljenicima daje neki novac jer su odlučili ostati na Krku cijele godine.
Moj otac sa svojom penzijom jedva spaja kraj sa krajem, rođeni zagrebčanin, i niko mu ne plaća zato jer je odlučio ostati u Zagrebu.
I jel ja pljujem po Krku?
Ili što je neko napisao, odvajanje otpada na Krku, zagrbački kontejneri se večinu vremena prelijevaju od količine smeća, brdo jakuševac raste i nikom ništa.
Ali očigledno, bolje da i susjedu crkne krava....