Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1813

Tema: "Bandicev"zakon o mami odgajateljici

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    inače neovisno o tome koliko se novaca u gradskoj i/ili državnoj blagajni ima ja mislim da je mjera kojom se potiče žene na nezapošljavanje i ekonomsku ovisnost za žene loša, dugoročno ih stvalja u nepovoljnu i nesamostalnu poziciju, što za sobom nosi niz drugih posljedica.
    ako se želi raditi na boljim uvjetima za roditeljstvo smatram da bi se trebalo poticati i pozitivno diskriminirati što značajnije uključivanje očeva.
    tako da i da se kupamo u novcu, a ne kupamo se, nikada ne bih bila za mjeru koja žene ostavlja kod kuće, s malim primanjima i gotovo nikakvom mogućnošću za dugoročnu ekonomsku neovisnost.
    Osobno ne podupirem ostanak žena kod kuće izvan sustava rada, no nisam sigurna da su ove prognoze o dugoročnoj ekonomskoj nesamostalnosti sasvim točne. Nama već sada nedostaje radne snage, a dugoročno taj deficit će se još više osjetiti... i poslodavci će silom prilika morati biti manje izbirljivi. U javnosti je poznato da nam nedostaje liječnika, medicinskih sestara, građevinskih i ugostiteljskih radnika, IT stručnjaka, ..... nastavi niz.
    Ja radim u školi; već sada kronično nedostaju

a) učitelji/nastavnici biologije i kemije
    b) učitelji/nastavnici matematike
    c) učitelji/nastavnici glazbene kulture
    d) učitelji/nastavnici informatike

e) u manjim sredinama zasigurno i učtelji RN i odgajatelji
    f) logopedi

g)pomoćno osoblje u školama - spremačice i kuharice
    Posljednje uređivanje od no@ : 04.05.2018. at 20:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor