Mislim da je OK komentirati, ali protiv toga smo se borili i eto uspjelo nam je. Kako se kaže - pazi što si želiš, moglo bi ti se ostvariti.
Malo se šalim, ali mislim da je utopistički očekivati da svi imaju iste uvjete. Kod mene bolje raste mrkva, kod tebe grožđe.
Udžbenike ne plaća Bandić, nego nam se iz dohotka izdvaja za udžbenike. Mi imamo 13 % prireza, za automobile su visoka davanja itd. Zato je Zagreb pun daruvarskih i karlovačkih tablica. Ljudi se prijavljuju posvud jer je Zagreb skup. Inspekcije po Njemačkoj koštaju više nego što se uštedi kroz pronalaženje onih koji ne plaćaju što treba ili primaju što im ne pripada, ali da ih nema, vjerojatno bi ih bilo isto toliko koliko ih je i kod nas.
A Zagreb je skup zato da Bandić može kupovati glasove i umjesto da radi svoj posao, da npr. puni blagajnu sredstvima predviđenim za gospodarenje otpadom, a ne da moramo penale plaćati. On malo proba pa vidi kako će to ići. Malo promijeni ime Titovog trga pa kompenzira s vraćanjem biste Ive Lole Ribara. Eto to su njegove mjere za sretan život u gradu.