Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1813

Tema: "Bandicev"zakon o mami odgajateljici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    kad tolike hvalospjeve slazete o bandicu, nadam se da ste glasale za njega kad je htio biti precjednik. eh da je dobio izbore, svako selo bi imalo fontane i stupice i placene majke koje nis ne privreduju
    A evo, meni nije jasno kako to sve kenjate po njemu, nazivate ga lopovom, mafijašem itd, svi redom koristite sve što vam je omogućio, i sto pedeset godina vam je gradonačelnik. Znači redovno se glasa za njega. Ja se ne bi bunila da nam je Bandić predsjednik i da u mom selu naraste par fontana. Koja je razlika između Bandića i svih ostalih? Ono, živimo u zemlji Utopiji i sad ćemo kao prave Gospe od Cukra padati u nesvijest zbog saznanja kako su nam političari lopovi i bljak, bljak, joj, užas ono kao.

Pa isto sranje, drugo pakovanje. Netko ima fetiš na fontane, netko na slikanje piše ispred ogledala, netko na skupe satove, netko na mrtve životinje ali to su samo nijanse, jel tako? Pa u svom tom sranju biraš manje zlo, onaj koji nama omogući nešto je pozitivac, onaj koji se slika nije.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    A evo, meni nije jasno kako to sve kenjate po njemu, nazivate ga lopovom, mafijašem itd, svi redom koristite sve što vam je omogućio, i sto pedeset godina vam je gradonačelnik. Znači redovno se glasa za njega. Ja se ne bi bunila da nam je Bandić predsjednik i da u mom selu naraste par fontana. Koja je razlika između Bandića i svih ostalih? Ono, živimo u zemlji Utopiji i sad ćemo kao prave Gospe od Cukra padati u nesvijest zbog saznanja kako su nam političari lopovi i bljak, bljak, joj, užas ono kao.

Pa isto sranje, drugo pakovanje. Netko ima fetiš na fontane, netko na slikanje piše ispred ogledala, netko na skupe satove, netko na mrtve životinje ali to su samo nijanse, jel tako? Pa u svom tom sranju biraš manje zlo, onaj koji nama omogući nešto je pozitivac, onaj koji se slika nije.
    no trina, pa koja je razlika izmedu svih tih "istih" sranja i pakovanja i recimo tebe, kada kazes da se ne bi bunila na likove politickog zivota koji su povezani sa korupcijom i kriminalom, ako ces ti imati osobne koristi od toga?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    no trina, pa koja je razlika izmedu svih tih "istih" sranja i pakovanja i recimo tebe, kada kazes da se ne bi bunila na likove politickog zivota koji su povezani sa korupcijom i kriminalom, ako ces ti imati osobne koristi od toga?
    Pa nemam ja osobnu korist od toga nego vi, nitko još nije napisao da je odbio išta od toga zbog korupcije i kriminala. Koja je onda razlika?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa nemam ja osobnu korist od toga nego vi, nitko još nije napisao da je odbio išta od toga zbog korupcije i kriminala. Koja je onda razlika?
    mislim da bi ti bila najsretnija da mi sada odemo u gradsko poglavarstvo s 54000 kn i vratimo ih...
    tj. ako meni crkne krava, susjed mora ubiti svoje dvije

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da bi ti bila najsretnija da mi sada odemo u gradsko poglavarstvo s 54000 kn i vratimo ih...
    Ma nebi uopće, promašila si moju poantu.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, apsolutno ne!
    Osoba koja je dosljedna i drži do svog stava da je taj novac loše raspoređen, da grad ima važnijih stvari koje treba uređivati, a ne dijeliti novac tamo nekoj anonimki koja je "samo" rodila još jedno dijete, ta osoba ne bi trebala ni podnijeti zahtjev.
    I biti dosljedna do kraja. Hahahaha
    Stvarno me nasmijavate. Srećom pa mi tako lakše prolaze ovi tjedni vezanosti uz krevet.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

A ja nikako ne shvacam to o bogatim dalmatinskim mjestima... eto taj spominjani Sutivan imao je 2017 proracun od 15 miliona kuna. To zaista nije neka cifra.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kako nije? ja sam ti napisala (a i mnoge druge forumašice) da smo odbile status majke odgajateljice i školske uniforme jer smatramo da je to bila čista populistička mjera i jeftino prikupljanje glasova.

e jebi ga, sad ćeš ti vjerojatno reć da nijedan od njih (one koje imaju 3 i više djece) nije odbilo 54.000 kuna. ne budimo licemjerne, nijedna to ne bi odbila (pa ni ti da si bila u toj prilici).

ja ću opet napisat, nepravedno je što sve te mjere koje imamo u Zagrebu, nema i ostatak Hrvatske.
    ali za to nismo krive mi.
    i svu ovu žuć koju proljevate po nama bi bilo bolje usmjeriti prema onima koji odlučuju o tome.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

pa umiljata je sasvim lijepo odgovorila. osim toga, najveca je razlika da li ce na izborima podrzavati korupciju i kriminal zbog neke osobne koristi ili ne.
    i kroz to davati legitimitet takvim praksama.
    a koliko ja citam sa razumijevanjem, vecina ucesnica ove rasprave iz zagreba ne daje legitimitet tom nacinu.

naravno da je dio mjera - besplatne knjige i slicno dobar i koristan za pojedinca i siru zajednicu.
    a tu opce ne razumijem tu zuc, koju citam. sto bi sve zagrepcanke trebale vikati: moj grijeh, moj grieh, moj preveliki grijeh!? zato jer imaju besplatne knjige, ili subvencionirane vrtice?
    umjesto ove zuci ovdje, puno bi bilo korisnije pritiskanje gradskih struktura u zaista dobro stojecim dalmatinskim, primorskim i istarskim opcinama, da i oni tako nesto naprave.

principjelno uopce ni ne kuzim, sto bi bio cilj ove rasprave?
    sto je poanta?
    da su ljudi u zagrebu razmazeni, a bandic najveci dobrotvor?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •