-
Na temi svi malo karikiramo, i nije poanta u onome SVI. Dobro ja znam da naravno nisu SVI, ali ima ih. I nisu to nikakve predrasude. Ima ih dosta u ZG koji iskoriste sve povlastice, ima nas koji i nismo iskoristili (osim knjiga koje dobivamo svi, i na tome smo vrlo zahvalni i želimo da i sva djeca u RH dobiju besplatne knjige).
Ako se netko bavi pretraživanjem podataka, može nam pronaći broj koliko je to obitelji iskoristilo određene mjere (pa i ovaj dodatak za treće dijete, jer i dalje u ZG nema toliko puno obitelji koje imaju troje djece i više), osim knjiga na koje svi imamo pravo; i onda tu brojku usporediti na razini države s drugim mjestima. Mislim da bismo došli do sličnih brojki (uspoređujući obitelji s malom djecom o kojima se na ovoj temi radi)
Kao što ima ljudi koji odlično žive u Ludbregu, tako ima i onih koji su uz sve mjere siromašni u Zagrebu.
Da Trina loše živi, ne bi kuću izgradila, a ja da dobro živim ne bih živjela u kući na dva kata s još dvije obitelji nego bi si kupila stan ...
Nitko nama ne brani da mijenjamo mjesto stanovanja, ali kao što ni vi nećete u Zagreb jer vam je život kako-tako posložen u Rijeci, Splitu i sl., tako je i meni koja sam rođena ovdje i lakše mi je živjeti ovdje gdje su svi moji.
I ne pljujemo svi po Bandiću, samo ja mislim da ne bi drugi gradonačelnik ništa mogao puno bolje od njega. (I ne, nisam glasovala za njega.)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma