Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
Ali tim zenama je ucinio dobro. I to ne nekom svom pajdi, vec ljudima koji imaju troje ili vise djece i zaraduju manje od 4200.... Ne razumijem kako bi me to moglo smetati. Ja sam za cetvrto dijete od svoje opcine dobila 0 kn, pa mi ne smeta ova zg mjera.
Cek, ti hoces rec da njegovom pajdi ne trebamo ciniti dobro? Ili nasim dragim udaracima stambilja? Pa možda i oni imaju djecu, neces valjda diskriminirati kome se i kako dijeli gradska i drzavna lova a nizasto.
Samo ni slucajno nemojte davati novce idiotima koji rade u privatnom sektoru i sve to finaciraju... Njima najbolje dekretom propisati koliko maksimalno smiju neto primiti novaca a ostatak direktno transferirati u dzepove nasih ne tako vrijednih sugradjana koji su nasli druge nacine financiranja (iz drzavne i gradske kase).

Valjda ce potaknute mojim upiima bar dvije majke-odgojiteljice ici roditi jos bar po jedno dijete da umjesto ovih mojih za koje se nadam da ce otici, pa da budemo na neto nuli u demografskom smislu, ako je ovo demografska mjera a ne kupovanje glasova ...