-
Pa, ali taj problem ljudi koji nesto negdje lazno ptijavljuju postoji u svin dijelovima Hrvatske i bas svakom segmentu mjera, propisa... Ta argumentacija, ali ljudi to zlorabe.. Mislim ljudi oko mene masovno zlorabe bolovanja, umirovljenja, liste za vrtice, prijavljivanje gostiju, oporezivanje po racunima, prijavljivanje radnika na placu... Pa ne mogu iz toga zakljuciti da bolovanje ne bi trebalo ni pistojati, ili mirovine, ili uplacivanje poreza po prometu ili prijavljivanje radnika. Naravno, svatko treba pomesti pred svojim vratima. Tu padam na ispitu. Mm je bio prijavljen na minimalac, a ostatak na ruke, kad se pobunio, nisu mu produljili ugovor. Sad je na rodiljnom i radi povremeno u fusu. I nismo ok, ali jednostavno ne vidimo ni on ni ja zasto nasa djeca ne bi mogla na sport i gitaru ili na izlet jednom mjesecno jer netko ne zeli prijaviti na pravu placu. Mi ne idemo na ljetovanja, na zimovanja, ne jedemo po restoranima, niti djeci kupujemo kojesta. I naravno, ne bih ja trebala o zg misliti kad tamo vise ne zivim. Nek se svatko bavi iskljucivo svojim inzetesima... Kao bandic npr. To je meni iz iste kosare.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma