-
Dakle... išla sam istražiti tko je kome što rekao i otkud mu te informacije da više ne odobravaju... informacije su bile dezinformacije... netko je čuo za nekoga da nije dobio status pa su počeli pričati da više ne odobravaju... a upravo suprotno, saznali smo za dvije osobe kojima su u zadnjih mjesec dana status odobrili. Dakle, sve je u redu
.
Pa sam još malo mozgala o tome... je l moguće da ima za to novca? Možda taj Bandić i nije toliko lud... 4200 kn mjesečno (neto, ne znam koliko je bruto), a puna cijena vrtića je 1900 kn. Dakle, ako je nekome cijena vrtića 150 kn (za one za koje znam da su postali roditelji odgajatelji, toliko im je bila cijena vrtića... a znam da su neki imali su još i nižu cijenu od 150 kn na osnovu dodatnih parametara uz prihodovni cenzus)... Dakle, recimo nekome grad sufinacira vrtić 1750 kn mjesečno, puta 3 djece, puta X godina... pa bi možda to mogla biti i slična lova za subvenciju troje djece u vrtiću... možda...? Ako da, Bandić potrošio isto love, a dobio hrpu političkih bodova.
Ako mi računica štima...
Doduše, to nije iz istog proračuna, ali u analizu bi se mogao uvrstiti i novac iz proračuna koji nije potrošen na bolovanje za xy dana koliko roditelji troje male vrtićke djece iskoriste...
Pa onda je vjerojatno dio ljudi koji su postali roditelji odgojitelji ispao iz censusa za dječji doplatak, a i to je 900 kn mjesečno po obitelji.
Dakle prelijeva se iz šupljeg u prazno
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma