Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1813

Tema: "Bandicev"zakon o mami odgajateljici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Samo što ne bih rekla da postoje podaci o tome koriste li Bandićevu mjeru siromašni i neobrazovani ljudi. Imate li takve podatke? Jer ako nemate, onda su ovo što pišete zaista predrasude, jer pretpostavljate da su ljudi koji imaju 3+ djece i koriste mjeru neobrazovani i siromašni. Što uopće ne mora biti točno.

Ja se zaista ne slažem da je predškolsko obrazovanje od presudne važnosti za djecu. Jest, ako kod kuće ne dobiju poticaje, ali ako dobiju onda bome nije.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Samo što ne bih rekla da postoje podaci o tome koriste li Bandićevu mjeru siromašni i neobrazovani ljudi. Imate li takve podatke? Jer ako nemate, onda su ovo što pišete zaista predrasude, jer pretpostavljate da su ljudi koji imaju 3+ djece i koriste mjeru neobrazovani i siromašni. Što uopće ne mora biti točno.

Ja se zaista ne slažem da je predškolsko obrazovanje od presudne važnosti za djecu. Jest, ako kod kuće ne dobiju poticaje, ali ako dobiju onda bome nije.
    Evo malo alarmantnih i poraznih podataka o predškoli u Hrvata .

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...sanse/6252066/

Ne znam ima li itko statistiku o majkama odgojiteljicama, ali od njih 3000 ja ih (iz kvarta/parkića) poznajem 20-tak... nisu jako neobrazovani i nisu jako siromašni, ali jesu skoro sve nižeg obrazovanja i nižih primanja.
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 15.04.2019. at 21:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •