-
Ja ne poznajem nikog tko izvlači novce za eko-proizvodnju, a zemlja ne netaknuta, ali poznajem 10 MO i o tome stalno netko oko mene nešto priča pa imam svoje mišljenje
.
Ove druge stvari zamjeramo na drugim temama.
Možda to tako zvuči, da zamjeramo njima... ja zamjeram gradu sto je tako nešto blesavo uopće upogonio.
Mjera mora jednako poticati svakoga da rodi, ne samo onoga kome se ne isplati raditi!
Njima zamjeram (onima koje to pišu na fejsu) što su potpuno nerealne i ne vide koliko je to novca sve skupa, nego onako nekako odokativno zaključuju da su drugi jalni na njih jer nemaju uvjete, i ogromna je nepravda i šteta što to nije na raznini cijele zemlje. Bez imamo razumijevanja neke globalne slike i koje bi to ekonomske i strukturalne posljedice imalo.
Meni je na osobnoj razini zao svake od tih osoba, pogotovo onih kojima egizensticija ovisi o tome, ja kao ja osobno možda ne bi nikome ni uzela tko je već dobio, ali bi ju sutra ukinula skroz za nove korisnike. Ajde ne sutra, za točno 9 mjeseci od sutra pa tko još uskoči
.
Pri čemu sama imam sve uvjete da ju koristim i čak kad ju ovako postrože.
Ajde mama ptičice sama reci sto je u ovoj mjeri kao mjeri dobro i pozitivno? Osim sto je ona socijalna naknada određenom dijelu tih obitelji?
Zašto ju ja ne koristim, a imam troje male djece? Bit “jer sam karijeristica koju djecu ionako ima usput”, kao što pročitah kod jedne od njih.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma