Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1813

Tema: "Bandicev"zakon o mami odgajateljici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Moje dijete nije moglo dobiti stipendiju jer od dvije stipendije, obje su dodijeljene po socijalnom kriteriju.
    Izvrsnost nikog ne zanima.
    postoje STEM stipendije koje su vezane isključivo uz izvrsnost, broj bodova na državnoj maturi za brucoše i prosjek ocjena i ECTS bodove za kasnije godine

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam uspjela ali mi je rekla bankarica da pozurim dok mi je jos platna lista "čista" tj dok jos radim i imam plaće a ne naknade.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    postoje STEM stipendije koje su vezane isključivo uz izvrsnost, broj bodova na državnoj maturi za brucoše i prosjek ocjena i ECTS bodove za kasnije godine
    Da, ali to isto ovisi i o odabiru studija. STEM stipendije su samo za to područje. Iskreno, ne znam da li je medicina u toj vreći.
    Svima koji su kandidati dolazi e-mail od ministarstva, a kasnije kad se formira rang-lista, dolazi drugi e-mail da si dobio stipendiju, a pitaju još da li je prihvaćaš ili odbijaš. Za brucoše je kriterij rezultat DM, a za iduće godine postoje kriteriji vezani također na rezultate.
    Ništa ne treba raditi da se to dobije, treba samo imati rezultate. Nemaju veze ni prihodi obitelji, samo treba paziti na porez, ali ako se dobro sjećam, od prošle godine STEM stipendije više ne ulaze u porezni limit.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •