Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1813

Tema: "Bandicev"zakon o mami odgajateljici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ja mislim da je najbolja demografska mjera u Zagrebu povećavanje broja mjesta u vrtićima, vrtić za svakoga, vrtići u smjenama, vrtići koji se ne zatvaraju ljeti, vrtići za djecu mlađu od godinu dana, pa sve to isto za djecu u nižim razredima osnovne škole.. tako da roditeljima bude što lakše imati malu djecu.
    Dodajem na razini Hr, bolovanje za djecu placeno kao redovno. Ili barem vise nego sad. Mi s vecim placama smo kaznjeni kad su djeca bolesna

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Vrci, i mi s manjim placama smo kaznjeni kad su nam djeca bolesna jer nam par sto kuna manje itekako puno znaci..
    Smjesno je sta je samo do trece godine 100% placeno, kao da se dijete od 4 g.moze samo cuvati..

Sto se tice obrazovanja i koristenja mjere, u mojoj zgradici 3 obitelji imaju po troje djece i ne koriste mjeru, jer bi time pljunule na diplomu i fakukltetsko obrazovanje..
    Same su mi rekle cemu skolovanje ako cu sjediti doma i ne raditi ono za sta sam se skolovala..
    Slazem se apsolutno..
    Trebalo bi omoguciti rad na 4 sata svima,ili 3 dana u tjednu po 8 sati bez diskriminacije..koliko radis, toliko zaradis i svi zadovoljni..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •