Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1813

Tema: "Bandicev"zakon o mami odgajateljici

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, valjda sam već 2x pitala Beti. Kako ona to vidi u slučaju da svih 20.000 obitelji s troje i više djece u Zagrebu odluči koristiti mjeru.

Evo, samo me to zanima? Otkud se i kako to može financirati za sve? A ako ne može za sve, za koga onda može i treba?
    Hvala.
    Nisam vidjela ni jednom da si me pitala.

Moje je viđenje da se novac skuplja na određeno mjesto na raznim nivoima ( grad, županija, država) za razne namjene. I tada neki ljudi, koje smo vjerojatno sami izabrali ili ljudi koje su odabrali ti koje smo izabralči, određuju za što će se taj novac potrošiti.

I to ne treba biti briga nas koji taj novac dajemo, zato jer je uređenoi da određuju oni koje smo IZABRALI. Jednostavno.
    Hoće li onaj na vlasti tim novcem koji smo mu dali kupovati blindirani Mercedes, dati majkama troje djece ili platiti fizikalnu terapiju svima koji su svojom nepažnjom slomili nogu ( na skijanju ili u kupaoni, nebitno), nije naša briga. NIJE.

Ako se ljutimo na majke odgajateljice, onda se trebamo ljutiti i na sve bolesnike koji troše preskupe lijekove i još skuplje aparate, ili na sve one koji imaju pravo na garderobu na račun poreznih obveznika, na sve one koji besplatno lete avionima na službena putovanja, sve one koji imaju besplatan ili jeftin vrtić...Ako se ljutimo. Ili zavidimo. ili smo jalne.

Pustite te majke odgojiteljice! Neka uživaju u svom odabiru ne rada za poslodavca, nego za svoju obitelj. A to što u ZG imaju i plaću za to...netko ima sreće, netko nema. C´est la vie!
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 11.01.2020. at 17:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •