Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
Kad smo već kod predsjednice, zanima me koliko ona plaća svakodnevno friziranje kod Renate i svu silnu obleku od domaćih dizajnera?
Znamo koliko je to sve skupo i kolika je predsjednička plaća.
Da to sve KGK plaća gospon Jakov bi bio jaaako vitak jer im ne bi od njene plaće ostalo ništa. Još bi i dužni ostali.
Sramotno je da baš ona komentira korupciju, darove i pogodovanja.
Je li odselila s Pantovčaka kako je prije pet godina obećavala?
Nije.
Kad je išla gledat nogomet u Rusiju cijeli dan se ponavljalo u medijima kako je predsjednica sama to platila.
Da? Kako je do ulaznice došla?
Zašto ja nisam mogla čak ni kupiti ulaznicu, a kamoli dobiti?!?
Ima toga još za knjigu cijelu napisati, ali mi se ne da, a njoj je bolje da šuti i uvali se opet negdje gdje će dobiti 100 000€ otpremnine.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja bih joj oprostila i frizuru i dizajnersku odjeću da nije bilo onog nepotrebnog seljakanja ureda po cijeloj Rvackoj, od čega su ostali samo troškovi i nikakva korist... Slično je i s putovanjima u inozemstvo. Uračunajte samo prijevoz, smještaj, osiguranje štićenih osoba, smještaj za cijelu svitu.... Vjerojatno to nije platio njezin ured, ali jesu općine i županije koje su je ugostile. Ako sagledamo širu sliku, nije baš blistava... Od te love mogla se barem napraviti sportska dvorana djeci iz Nove Gradiške, kojima je rekla da imaju zelenu livadu umjesto dvorane: https://net.hr/danas/hrvatska/predsj...-imate-livadu/

Eh... teško mi je sagledati cijelu priču, ali ima tu svega. Voljela bih vjerovati da je više dobrih strana nego loših, ali do sad mi nije uspjelo naći puno toga korisnog.