Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1813

Tema: "Bandicev"zakon o mami odgajateljici

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ma dajte molim vas, tko je rekao na ovoj temi da su majke koje su doma s djecom neradnice. Veze to nema s ovom temom. Zagreb i njegovi građani koji uredno plaćaju porez nemaju novaca da bi isfinancirali ovakvu mjeru i točka. Ova mjera nema svrhu osim ubiranja političkih glasova. Tvrdim da dugoročno donosi puno više štete.

Ovu mjeru najmanje koriste oni kojima bi stvarno i trebala. Preko nekoliko supruga bogatih poduzetnika koje ja znam i koje nisu radile su uzele tu mjeru jer su eto imale sreću da imaju 3 djece u tom trenutku taman dobi koja treba. Fantastično dođe za džeparac.

Zato moja prijateljica samohrana majka nije mogla upisati dijete u vrtić kad joj je istekao roditeljski, a na Centru za socijalnu skrb su joj rekli da da otkaz do 9. mjeseca pa nek ga onda upiše i onda traži posao. Ona nije majka odgajateljica, pitanje je je li uopće majka jer ima 1 dijete i za njeno dijete nema mjesta u vrtiću. Nema pravo ni na dječji doplatak jer prelazi cenzus za 20kn.
    Ma fuj! Neću dalje jer ću prekršiti pravila pristojnog ponašanja na forumu.
    I ja samo poznajem majke odgojiteljice koje su supruge bogatih poduzetnika, tako da ta mjera sigurno nije za socijalne slučajeve nego za glasove.

I ja sam kao i Tanči uzela neplaćeno do 3. godine, pa sam poslije imala problem sa upisom u vrtić jer sam bila 'nezaposlena' iako me je čekao posao nakon djetetove treće godine.
    Posljednje uređivanje od kajsa : 19.03.2021. at 15:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •