Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Izdajanje-kada i zašto?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Izdajanje-kada i zašto?

Imam jedno pitanje koje me muči od kad sam došla iz bolnice (prije 3 tjedna) , kada se i zašto, i treba li se uopće izdajati?
    Zašto to pitam? Evo:
    U bolnici su mi sestre rekle da se doma moram izdajati. Ja ih nisam poslusala jer sam na radionici o dojenju čula da se nema potrebe izdajati osim u slučaju prenapunjenosti dojki. Uostalom mala mi je na podojima sve izcicala, bila zadovoljna, pa sam mislila da nema potrebe.
    Sve bi bilo super da je tako i ostalo, no vec par dana na svakom podoju mala sve popapa i plače jer joj nije dovoljno. A ja imam osjećaj da mi se dojke jako sporo pune i na njen zahtjev ja nemam dovoljno mlijeka. Jesam li se ipak trebala izdajati?

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

dok ne dobiješ stručni savjet... mislim da se nisi trebala izdajat ako nisi imala problema sa viškom mlijeka. beba je sad vjerojatno doživjela neki skokić u razvoju pa joj treba više mlijeka, ali navući će ona sebi dovoljno, samo je stalno stavljaj na siku

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

dok se ne javi netko stručniji...
    bebica ti vjerojatno prolazi skok u razvoju. s 3, pa sa 6 tjedana, pa 3 mjeseca...skokovi u razvoju
    traje dan-dva, malo će više biti na cici dok ne navuče veću količinu mlijeka. samo budi strpljiva, mislim da ne radiš ništa krivo.
    a izdajanje - jednom mi je netko rekao da su bebe najbolje izdajalice

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Rina, samo joj daj nek cica kad god želi i brzo će izregulirati količinu. Moj je H cicao u to vrijeme svaki sat, ponekad i na 45 minuta i za par dana je sve bilo opet ok.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Cure hvala, to je potvrdilo ono što sam i sama mislila. Ali cike bole od silnog i dugotrajnog navlačenja.
    A ima još nešto, nakon tih dugotrajnih podoja dojke mi se preko noći (desilo se dvaput) stvarno napune jako, no mala nemre sve iscicati na podoju pa to mlijeko iscica tijekom dana, na kraju potroši i opet smo na početnu, praznih dojki.

?!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Sve je to ok, meni je trebalo s Hrvojem 2 mjeseca da dođemo u savršenu ravnotežu ponude i potražnje.

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma ne mogu ti biti skroz prazne nikad. opusti se i pusti bebu neka sisa kad hoće, proći će ta faza. fakat, kad se sjetim tih dana, po cijele dane smo ležali i sikili, pa red podrigivanja, bljuckanja i kakanja, pa opet sikenje....

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

cure hvala, hvala, hvala. Dobar je to osjećaj kad znaš da nisi jadna i sama u svemu tome.

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma nisi ni jadna ni sama, ima puno gorih problema! samo se opusti, velim ti, to će ti tako brzo sve proći da nećeš vjerovat. meni sad čak nekad fali to izležavanje i gledanje sapunica dok beba duugo duugo siki...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •