Pozdravevo imam par pitanja pa ako bi mi netko mogao odg. Bila bi zahvalna... da li je moguce zatrudnjeti 23. Dan ciklusa ? Imam redovite menstruacije 28-30 dana, i kako mi je decko bio na putu samo smo se taj jedini put... 23. Dan. Svrsio je u mene. Ne pazimo se i zelimo bebu. Jako! sad mi je 33. Dc znaci kasni 3-4 dana, pa mi se mota po glavi - da li je moguce da sam mozda trudna. Grudi me ne bole kao inace prije M , i to mi cudno. I malo me ponekad zaboli drob dolje kao kad trebam dobiti... test cu napraviti za dan dva, kad skupim hrabrosti ako mi ne dode striga!

evo imam par pitanja pa ako bi mi netko mogao odg. Bila bi zahvalna... da li je moguce zatrudnjeti 23. Dan ciklusa ? Imam redovite menstruacije 28-30 dana, i kako mi je decko bio na putu samo smo se taj jedini put... 23. Dan. Svrsio je u mene. Ne pazimo se i zelimo bebu. Jako! sad mi je 33. Dc znaci kasni 3-4 dana, pa mi se mota po glavi - da li je moguce da sam mozda trudna. Grudi me ne bole kao inace prije M , i to mi cudno. I malo me ponekad zaboli drob dolje kao kad trebam dobiti... test cu napraviti za dan dva, kad skupim hrabrosti ako mi ne dode striga!
Odgovori s citatom