Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
ja bih probala još malo s njom vidjeti zašto ju je najednom strah da nećete doći po nju.

sjećam se da se m najednom počela bojati - mačke. i to jako. baš panični strah od mačke.
i isto nije htjela reći zašto. dok mi nije rekla, odnosno nekako sam ja skužila, a ona potvrdila, da se jako jako uplašila priče maca papučarica koju smo čitali prije spavanja. a nije uopće pokazivala neki strah dok sam joj čitala.
a njoj to horor :D
velika mačka koja noću ulazi u kuću i krade djeci papuče :D
meni je isto u djetinjstvu bila malo strašna, baš na onoj ilustraciji kakvu smo svi imali, ona bijela maca
i stroga je, kako napadne onog sirotog Boleka da će ići kući bos, to današnje kriterije roditeljske figure ne bi prošlo

moja B. ima neke strahove koji ne znam čemu joj služe, valjda da se meni zavuče u krilo
odemo kod mojih roditelja, ona se ničim izazvana boji da će doći maca. Naša maca, da će se pojavit na staklenim balkonskim vratima. Dođemo kući, ona sjedi sa tom istom macom na kauču, mazi je, i onda se odjednom počne bojat pijetla (koji je kod bake na selu). Odemo na selo, dok je daleko od pijetla, boji ga se, kad dođemo do njega, daje mu jest, uđe u kokošinjac bez problema.