Trebam pernatu jaknu za sina (12 g.), preporučili su mi da pogledam u Buzinu.
Znate li koji su tamo outleti, ima ih više ili sam ja nešto zabrijala? i koji preporučujete da ne lutam okolo s klincima?
Trebam pernatu jaknu za sina (12 g.), preporučili su mi da pogledam u Buzinu.
Znate li koji su tamo outleti, ima ih više ili sam ja nešto zabrijala? i koji preporučujete da ne lutam okolo s klincima?
Imam ti ja od championa i u super je stanju,bás je onako full debela i topla
hvala, kupili!
inače, bili smo u Buzinu, to je outlet Topsporta - ne mogu reći da nema stvari ali treba pogoditi velicinu, sto mi nismo imali srece pa smo nasli drugde...
Da, drže Nike i ostale brandove (čini se da prevladava Nike i Adidas). Cijene jesu niže nego u običnim dućanima (odokativno, rekla bih možda do 30%, makar ima nečeg što je više puta snižavano pa je i veće sniženje), ipak je to outlet ali u skladu s time i izbor veličina je ograničen. Isplati se onom ko upikne baš svoj broj.
Ne znam jel ima još koji sportski outlet tamo, možda i ima... Mi smo samo kratko bili u Topsportu, dalje nismo tražili.
Buba klara hvala.
a gdje se to tocno nalazi u Buzinu?
Ulica se zove Bani.
Sa glavne brze ceste koja ide za V. Goricu se skrene kod onih prvih staklenih novih hotela (koji su uz glavnu cestu, ne znam imena) i vozis cca 3 min tom ulicom Bani do Topsporta.
Inace dobar je i adidas outlet ducan koji se nalazi desno na slavonskoj aveniji.nesto prije lesnine i plodina u istocnom dijelu grada.bude i po 50 posto jeftinije a neke stvari i vise.kupili smo maloj tenisice s 400 i nesto na oko 170 kn konacne cijene.
Posljednje uređivanje od andream : 15.10.2016. at 22:30
Pardon,adidas je ipak iza lesnine centra.ali lako je naci jer se vidi s ceste i odmah je skretanje.