Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: bilježnice iz škole pune črčkarija na rubovima stranica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Za rukopis ne brinem..osim kaj bu joj uciteljica stalno trubila da treba biti ljepsi jer je ucit stara garda..
    Al da me zanima kak bu ucit uspjela doc do nje kad joj ode paznja, da zanima me
    Jer vec sad ima jedan dio razreda koji je proglasen za sporima (i moja frajla enako) jer jedino to obje uciteljice jesu zakljucile
    Tenks curke!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mama pticica prvotno napisa Vidi poruku
    Za rukopis ne brinem..osim kaj bu joj uciteljica stalno trubila da treba biti ljepsi jer je ucit stara garda..
    Al da me zanima kak bu ucit uspjela doc do nje kad joj ode paznja, da zanima me
    Jer vec sad ima jedan dio razreda koji je proglasen za sporima (i moja frajla enako) jer jedino to obje uciteljice jesu zakljucile
    Tenks curke!
    Učiteljica ti je stara nezainteresirana garda... jer da je sposobna, ne bi se ti pitala zašto dijete crta po margonamq, nego bi to odmah bilo uočeno i preusmjereno. Stara garda je kod mog mlađeg sina predavala stražnjem zidu učionice, dok se razred cerekao u dobre dane, a mlatio do krvi u loše dane.

Da dijete to sve treba savladati samo, kog vraga bi tu uopće trebala učiteljica???

Njezin je POSAO i zadatak da uoči djecu koja ne paze i nađe im radnu točku. Njezin je POSAO učiniti gradivo zaanimljivim svima, onima koji divljaju i onima koji su spori. I može se to. Učiteljica mog starijeg sina je živi dokaz da se može. I isto je stara garda, samo ona nikada nije prestala učiti dalje i voljeti svoj posao. Razlika je vidljiva i slijepcu, a kako onda ne bi bila djeci u školi????

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •