slažem se s ovim zadnjim postovima. sad ću ja kao čokolada, moram to negdje napisati. dakle, situacija jučer u školi. znate već, jedna od dvije učiteljice od m je stvarno i kao pedagog i kao nastavnik...nemam riječi.
i još su u razredu lani dobili učenicu koja je stvarno problem, ozbiljni i gdje bi sve stručne službe škole trebale reagirati i pomoći maloj i njenoj mami, kojima je ovo treća škola u tri razreda, s velikom šansom da ode i iz ove, i radi ocjena i radi ponašanja. katastrofa.
uglavnom, ta mala dođe do moje m i kaže joj da je glupa. ova ni pet ni šest njoj uzvrati da je i ona glupa. i počne bježati, mala za njom. uhvati je i počupa za lice do krvi. ono, cijelo lice joj je ogrebano i krvavo. m se okrene i odvali šamarčinu toj maloj, neće ta ostati dužna.
to se sve odigrava pred očima učiteljice. čija reakcija je jednostavno nevjerojatna i pomalo suluda i premda sam već naviknuta na njene ispade, ne mogu vjerovati.
ona na sve to, jedino što kaže je - bravo m! odlična si! samo tako!
no comment. pretpostavljam da bi najrađe ona odvalila šamar toj maloj, a ne smije, pa je baš super da potiče moju m da se mlati.