Imamo li zainteresiranih?
Osim Luce2006 naravno![]()
Srijda 31.05.2006
17,30
Mjesto radnje:?
Timi je predložila parking merkatora, meni osobno nije nešto, nekao podzemna garaža ne znam
ali lako ćemo za mjesto
Osim Luce2006 naravno![]()
Srijda 31.05.2006
17,30
Mjesto radnje:?
Timi je predložila parking merkatora, meni osobno nije nešto, nekao podzemna garaža ne znam
ali lako ćemo za mjesto
odazivam se kao pomoć ako me primate
ja sam danas prijateljici montirala sjedalicu i baš smo raspravljale kako je šteta što nemamo jednom mjesečno preglede u Splitu
e da...mjesto radnje...zašto ne parking gdje smo bili prvi put????
luce jel tebi pase subota??? ja imam radionicu u Klubu na pujankama u subotu u 18 pa ako zelis mozemo oko 17???
sutra na starom mjestu od gradevinskog, nema nas bas toliko da nema mjesta za svih![]()
17 ili 17:30??
hocemo onda u subotu u 17:30 na parkingu Građevinskog Faksa???
ja u subotu samo na pujankama prije radionice...sutra ako ko zeli na gradevinskom donjem parkingu.
Lalah, ja sam mislila na kisu i vremenske uvjete inace meni je svejedno. Ali Merkator nije podzemna garaza, otvorena je svih strana osim sa strane autopraonice (osim ako nisam flipnila........).
nisi ti flipnila nego mene onakvi prostori nekako gušeTimmy prvotno napisa
Onda igram danas ili...?
Onda igramo danas ili...?
pa ne znam, ja racunam da igramo ali ne znam imamo li zainteresirane???
javila se od nase zeljke psih. neka prijaeljica da bi dosla....
ja imam rođ. u 18,00
dođem u 17,30 pa ako bude šta nek idu bez mene ako ne odo i ja
tebi je svakako blizu
onda se vidimo
meni vise nista nije jasno od ovuh dogovora... :?
Namjera da je da svake srijede u 17,30 imamo neformalni pregled
a da se niko nije javio da bi doveo sjedalicu za pregled pa da ne znamo da li doći ili ne
dobro, znaci danas u 17:30 netko ce mozda pregledavati sjedalice negdje.... nigdje nisam vidila da je odredjena lokacija...ili ipak je?
Srijeda 31.05.2006
17,30
Parkiralište Građevinskog faksa
ja ne mogu
kuca puna djece (i tudje na igri) a i bez auta sam
Meni stolica nije dobro montiranakada smo prevozili neke stvari morali smo je skinuti, i sad je nisam znala kako treba vratiti
moze li pomoc ikakva...
Ako bude pregled, ja obavezno dolazim. U fiesti smo je sami montirali i bila je pravilno montirana, ali od petka vozim novi auto i nikako je nemožemo montirati, ugodna vožnja je postala katastrofalna :/
ako ce lala (ili mozda neko drugi), mozemo sutra popodne u 5ipo kao i obicno na gradjevinskom faksu donji parking. ja ne bi sama ali sam slobodna izmedu utakmica![]()
Ja bi rado sutra, ali imam zakazano kod ginekologa u 18:15 :/
Sad jel to povise split tri gore. Skroz sam zatucana otkada sam u kuci.vanjci prvotno napisa
Ja mogu, samo, nemam pojma di je to, nikad nisam imala nikog s tog faksa![]()
srtena maa, da, to je iznad splita 3
imas semafora, za ulaz na kampus, kad udjes na kampus, an semaforu, prva lijevo, pa odmah desno, uzbrdicom malom dodjes do parkiralista (znaci juzno parkiraliste gradjeivnskog faksa)...
vanjci, ja bez auta i s njih dvoje, sumnjam da cu danas moci :/
Ocemo li onda neki drugi dan, jer stvarno mi treba pomoc, a i ja sam u 3 danas na mejama na radnoj terapiji s malim, pa ako kome odgovara, ili je tamo u blizini da se nadjemo
kad će bit pregled? jeste se dogovorile?
seste i njem muž su montirala sjedalicu al opasno se mrda. trebaju pomoć![]()
Nismo se dogovorile, visim, tj. drzim non stop upaljenu ovu stranicu da vidim kada ce bit dogovor![]()
Ja sam rekla da sam u 3 na mejama u radnog terapeuta, mozemo i tamo a mozemo i kasnije, meni odgovara, snaci cu se,dovesti djete s sobom, pa nece biti problema
mogu ja, izic cu s posla. isto ne bih sama, ali kad se male ruke sloze...vanjci prvotno napisa
ja cu jos bit tu na forumu sat najvise, pa ako mozete dogovorite se u taj sat, jer kasnije necu znat kada je, jer moram dijete sredit i ici na meje, na terapiju s njim....
ja moram icizao mi je sto se nismo dogovorili za danas, al ako je tko u blizini meja, ja sam tamo od 2 i 40 u maslinastoj tuniki, i rebatinkama, plave kose pa ako neko dodje nek se javi
![]()
nijednu rodu nemamo u tpm kraju
zao mi je sto danas ne mozemo, al bit ce prilike
mozemo neki drugi dan, ja sam jutros cilo jutro bila vanka pa nisam vidila kako s eovo kuhaja mogu svaki dan kroz jutro ili kroz popodne, ali volila bi da nas je bar dvije. neka neka od vas (lal, zrinka, hepimami...) javi kad moze pa cu se dogegat, meni je gradjevinski ispod kuce
![]()
ja dosla kuci, zao mi je sto nismo danas se nasli![]()
lalah, vanjci, moze li slijedeca srijeda susret? ja bih okrenula autosjedalicu u smjeru voznje. vita jela, zelen bor...............
ja odlazim na zasluzeno ljetovanje :D kredcem u ponedjeljak ili u uturak tako da me nema neko vrijeme, mozete bez mene![]()
jel se sama dize na nogice???? to i 9 kg su uvijeti za prema naprijed, zar ne???
mislim da ce timmy jos morat pricekat, ali bi zato mi mogli, pa imam pitanje: ima 9 kg i dize se sama vec neko vrijeme, ali jos nismo kupili vecu sjedalicu nego se jos krpamo sa ovom od 0-9, pa jel se moze ta okrenut u smjeru voznje ili nije dobar nagib za voznju u smjeru u njoj?
ajme lara sad kad procitas ovo, moja curka ima 9.8kg i duga je 76.5 cm od jucer! duuuuuuuuuga duga na mamu, vidjet ces je ako dodjes na sljedece montiranje. vanjci, podize se u kreveticu kad se drzi za rub, je li to dovoljno?
ajme stvarno, nisam to ocekivala!!!
stvarno je velika, mi smo sitnisi, nosimo robu za 9 mjeseci, a i to nam klapa!
onda povlacim sta sam rekla, nek vanjci kaze![]()
kazu kad se sama podize dakle vrat je dovoljno jak. lara ako je stolica 0-9 kg a ona ima vise od 9 onda ne moze vise u nju, valjda.ako jos nije stigla po kilama onda moze sjedit suprotno, to je najsigurnija voznja nema veze sta su noge ono smotane..
ovo se ja pravim ancica 8)
i da mala (ona od rodenja sta ide kao na kolica) se ne okrece u smjeru voznje...
e to me zanimalo!vanjci prvotno napisa
a ona ima 9 i dize se, a i stane jos u ovu.
a ancica uvijek pise da se ne zuri sa vecim sjedalicama, pa sam mislila ako se ova jos moze malo iskoristit, a cini mi se da joj nije mala, skroz dobro sjedi u njoj.
samo proveri kilazu na sjedalici da nije malo vise od 9 kg :/