Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
i ja nudim
i bojim se da je to stvarno od djeteta do djeteta da skužiš šta ga smiruje
kad se moja mala od 2 godine probudi po noći, dam joj neku njenu slikovnicu, ona je uzme i "čita" i brzo se umiri i zaspe

uzrok lošeg spavanja može, kontradiktorno, bit i prevelik umor, pogotovo ako koincidira sa prestankom dnevnog spavanja. možda da probate ranije navečer početi sa smirujućim aktivnostima i stavljanjem na spavanje
znalo mi se dogodit u nekim fazama i s jednim i s drugim, da imaju neku fazu kad se umire i lagano im se spava, a meni je tad npr prerano da oni idu spavat, ili imam posla pa ni ne primijetim pa ta faza prođe
i oni se onda razbude i poslije teško zaspat. obrati pažnju ima li takav neki prozor, pa probaj gatad stavit spavat.
Sinoć je imao kupanje prije spavanja, a čitanje prije spavanja nam je obavezno. On to obožava, ali uopće ne zaspi od čitanja nego postavlja milijun pitanja, opisuje slike u knjigama i tako to. Na spavanje je išao u 9.

Prehlađen je, ali prehlađen je vječito, na zimu ćemo ispitivati treći krajnik. Naišla sam na članke da je problem u mami i nedovoljnoj povezanosti ali ja ne znam kako više da se povežem s njim osim fizički konopcem

Čak i kada gleda crtani, nastojim da to bude u mom krilu i da ga mazim i komentiram crtani dok gleda. Kada usisavam, usisavamo skupa. Kada kuham, kuhamo skupa. Navodim samo kao primjer vremena koje kvalitetno provodimo skupa, jelte.

Enivej, probat ćemo večeras sa ranijim odlaskom na spavanje, možda nam se posreći...