Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Problem sa SD karticom_help!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ah, jedan usb stick sam već prekrižila

a ovo, srećom, nisu bile osobne fotke, ali su mi jako važne za nešto drugo što radim... bilo ih je oko 2,5 GB, aaaaaa

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    ah, jedan usb stick sam već prekrižila

a ovo, srećom, nisu bile osobne fotke, ali su mi jako važne za nešto drugo što radim... bilo ih je oko 2,5 GB, aaaaaa
    Formatiraš karticu i to u fotoaparatu, ne u računalu, ali tako gubiš podatke.

Da li ti je toliko bitno da bi platila uslugu spašavanja podataka? Kaže moj miocaš da recovery programi često naprave više štete nego koristi. Ako ti je službeni fotić u pitanju, pitaj u Infolabu koliko košta spašavanje... Kad sam bila u bivšoj firmi, spasili su podatke cijelog poslovnog sustava, ali spašavaju i s mobitela i sa svih drugih medija. Oni su specijalizirani za to. Na Trešnjevki su, naći ću ti link.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Formatiraš karticu i to u fotoaparatu, ne u računalu, ali tako gubiš podatke.

Da li ti je toliko bitno da bi platila uslugu spašavanja podataka? Kaže moj miocaš da recovery programi često naprave više štete nego koristi. Ako ti je službeni fotić u pitanju, pitaj u Infolabu koliko košta spašavanje... Kad sam bila u bivšoj firmi, spasili su podatke cijelog poslovnog sustava, ali spašavaju i s mobitela i sa svih drugih medija. Oni su specijalizirani za to. Na Trešnjevki su, naći ću ti link.

Ne, ne, neću formatirati karticu, još uvijek se nadam nekom rješenju.
    Bitno mi je, da.
    Međutim, pametna kakva jesam , snimila sam gotovo identične fotke i s drugim fotoaparatom (oba su moja, ništa službeno ), jedino što je ova kartica koja je riknula bila u EOS-u, koji radi puno bolje fotografije
    Pa onda, možda bih i platila, ali nemam pojma koliko bi to uopće moglo koštati ?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo ga, nama su bili odlični: https://www.infolab.hr/cjenik/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •