Pokazuje rezultate 1 do 50 od 181

Tema: Mozak zna da treba, a tijelo mu ne dozvoli,... :)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

larmama na zmiju

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Je, bas je tesko ne imati mobitele i tablete kad imas zensko dijete u dobi od 7-8 godina.
    Moja , vrsnjakinja tvoje, ne dozivljava tehnologiju . To joj jetotano nezanimljivo iako nema nikakvih ogranicenja. Iima cak svoj tablet koji stoji na ormaru prazne baterije. Radije izrezuje nesto , crta, izraduje ogrlice i narukvice, ili gleda nesto na TV -u.
    Interesno potpuno drugacije musko dijete , trenutno ovisnik o igricama, susreo se sa mobitelom i racunalom tek u dobi od 10 godina.
    al zaboravljaš da ja imam i jedno manje muško čeljade, koji bi onako po mojoj prosudbi bio jako dobar materijal za buljenje u ekrane i čim sam to skužila, odmah sam sve pozabranjivala tj. posakrivala i nije mu dostupno simple as that. Svoj mobitel ne dam nikome da mi prčka, tablet je prazan (fala ti Bože na lošem konektoru za punjenje), a bome ne dam ni svoj skupi laptop.

sirius,

mislim da je tvoj sin iznimka da se tako kasno susreo s tehnologijom i postao ovisan, ipak velika većina djece koja su danas ovisnici o gadgetima su se susreli i prije 10-te godine sa svim tim, sudeći prema primjerima iz moje okoline. Pa samo u čekaonici kod zubara ili liječnika, puno više ih bulji u gadgete, rijetko koje dijete ne prčka, tramvaje da ne spominjem.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.10.2016. at 19:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •