Pokazuje rezultate 1 do 50 od 181

Tema: Mozak zna da treba, a tijelo mu ne dozvoli,... :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Fraza NISTE U HOTELU je nešto što se relativno često čuje.
    Mrvu cu se na ovo osvrnuti Meni je tako lijepo kad sam u hotelu, kad mi ciste, kuhaju, peru...i stvarno mi nije problem omoguciti djeci da se osjecaju i doma tako. Zasto ne? Ako su normalne okolnosti, nitko nije bolestan, zasto im roditelji ne bi omogucili zivot kao u hotelu, dok su djeca. Ionako ce se naraditi citav svoj odrasli zivot.
    Skola im je dovoljan posao.
    Prihvacam da sam u manjini ovakvim stavom.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Mrvu cu se na ovo osvrnuti Meni je tako lijepo kad sam u hotelu, kad mi ciste, kuhaju, peru...i stvarno mi nije problem omoguciti djeci da se osjecaju i doma tako. Zasto ne? Ako su normalne okolnosti, nitko nije bolestan, zasto im roditelji ne bi omogucili zivot kao u hotelu, dok su djeca. Ionako ce se naraditi citav svoj odrasli zivot.
    Skola im je dovoljan posao.
    Prihvacam da sam u manjini ovakvim stavom.
    Paaa pročitaj onaj topic koji je Tashunica otvorila o zdravstvenim problemima. Ja kad dođem doma nakon 8 satnog radnog vremena (ponekad i više) ne vidim apsolutno nikakav razlog da podmećem leđa za svoju obitelj više nego bilo tko drugi. Škola im je posao? Manemoj... A moj posao je što?

Prihvaćam da je tvoj stav tvoj izbor, ali bratemili, zašto bih ja morala (ili mm i ja) dvoriti dva gotovo odrasla bika koji su fizički jači od mene? Osim toga, već je rečeno (i moje iskustvo je takvo) da bolje funkcioniraju kad imaju više obveza. Kad im je škola "jedini posao" onda ne ide kako treba ni to ni ostalo. A ako se o pražnjenju suđerice ne razmišlja kao o tlaki nego sastavnom dijelu života, to se tako i prihvaća.

Potpisujem ono što je sasa napisala - tako je i kod mene. MM i ja se presvlačimo, djeca preko dana uglavnom ne ne (iz čisto praktičnih razloga, jer često imaju i drugih obveza osim škole, pa bi to bilo dodatno gubljenje vremena), a briga o hrani, suđu, vešu i čišćenju se dijeli ravnopravno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •