Meni je presmijesna korelacija zensko dijete - neinteres za tehnologiju. Ja sam svoj prvi komp s igricama dobila s 9 godina, bila puno ovisna u nekim fazama zivota sto o citanju knjiga sto o igricama, proslo me negdje tamo oko 30-e. Glavna posljedica tog mog interesa je da sad radim u prilicno dobro placenoj bransi za hrvatske prilike
Radne navike kao pojam su po meni totalno precijenjene.
Zelja da se s minimumom truda odradi trazeni posao je znak inteligencije, ali razumijem tanju_b sto je brine da kao posljedicu slabog ucenja ima i slabo znanje, makar uz petice, jer u nekim kljucnim stvarima dugorocno moze stvoriti probleme. Osobno sam cijelu os i ss provela pred telkom, knjigom i sl prije/nakon skole, ucila minimalno, masovno prepisivala zadace, nisam imala nikakvih rezima treninga, glazbenih i sl pa sam bez problema sve razrede prosla s pet. Ono sto sam razvila i imam je odgovornost prema poslu, ali posao nije uciti nego znati, posao nije pisati zadacu nego imati zadacu kad uciteljica pita i to sto vecini jedno ne ide bez drugog ne znaci da je svima tako.