Pokazuje rezultate 1 do 50 od 181

Tema: Mozak zna da treba, a tijelo mu ne dozvoli,... :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Peterlin, taj komod razrednih kolega stvarno je nevjerojatan! Moja se isto bori s tim, a stalno im daju neke grupne zadatke za koje se ili ne mogu dogovoriti kada i gdje ili, kad obicno u zadnji cas zavrse kod nas doma, njih troje se rastežu dnevnim boravkom, a moja s eventualno jos jednom napravi cijeli posao.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

....

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, taj komod razrednih kolega stvarno je nevjerojatan! Moja se isto bori s tim, a stalno im daju neke grupne zadatke za koje se ili ne mogu dogovoriti kada i gdje ili, kad obicno u zadnji cas zavrse kod nas doma, njih troje se rastežu dnevnim boravkom, a moja s eventualno jos jednom napravi cijeli posao.
    Oooo,daaaa... poznato mi je to. Nadala sam se da će s godinama biti bolje. Baš ti grupni zadaci su cirkus. Ekipa ne pokazuje baš ni mrvicu razumijevanja za tuđe slobodno vrijeme.

I onda su znali reći mojim dečkima "daj ti napravi kad znaš tak dobro koristiti i excel i word" i eto ti... (Btw. to nisu naučili na nastavi informatike u školi, tam se uči phyton i raptor, a zanemarivalo se office... Da nije bilo mame gnjavatorice koja je za vrijeme praznika tjerala da se pišu sastavci na računalu ako ga se već koristi i za igre, bome bi se sad češali... A u osnovnoj školi su redovito podmetali leđa za izradu prezentacija (jer smo ih doma to naučili) da mi je koji put bilo fuuuuuj - moj sin za vrijeme nastave radi prezentaciju za spomendan Vukovara umjesto da sjedi na satu matematike. Ufff...

I kako da onda djeca imaju dobre radne navike ako se u školi isto uvijek sve radi zadnji čas i navrat nanos???

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •