Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
ja sam valjda najradikalnija jer sam kroz tjedan zabranila minecraftove tablete i laptop. malo pogleda crtice ujutro dok jede pahuljice uz mlađu sestru, tako da tu bude princeze Sofije i tomu slično i navečer kad su sve obaveze gotove do pola sata Cartoon Networka. naime skužila sam da njemu te eigrice predstavljaju takvu ovisnost da on ako zna da ga to čeka ILi ne piše zadaću do navečer kad se iznenada sjeti 7 zadaća koje moraju biti gotove ILI zadaću piše lijevom nogom da bi što prije završio. ako mu dodju prijatelji ili on ide kod njih nisam tako striktna, ali uz glazbenu i jezike nema puno vremena. meni je stvarno važno da razvije radne navike. i točno vidim koliko je on zadovoljniji otkad se čvrsto držimo prioriteta da se prvo piše zadaća, a onda 20 min do pola sata vježba klavir. dobiva same pohvale i uživa u njima. a konflikte smo smanjili na minimum tako. prije smo se konstantno natezali- jel može još samo 20 min majnkrafta pa onda, jel može još samo ovaj you tube pogledat, jel može... užas. to je baš ovisnost.
nisi. i kod nas je zabrana na snazi za sve igrice na mobitelu/tabletu/laptopu radnim danima. smije samo vikendom (i praznikom). ako ima slobodnog vremena (a i toga je sve manje), može ići van ili čitati ili pogledati tv