Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Kazalište 12+

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nama se svima Sherlock jako svidio, slažem se s tanjom - i mene je oduševilo kako su povezali priče u cjelinu. I baš me pukla nostalgija, jer sam nekad davno jako voljela knjige o Sherlocku Holmesu.

Pogledale smo i Ero s onoga svijeta - ah, što reći, moja omiljena opera kojoj napamet znam libreto, a na užas svojih ukućana rado ga i pjevušim - tako da ako i nije vrhunska izvedba u pitanju, uvijek rado pogledam Eru. Moja kći je bila oduševljena, moram reći da je po prvi puta bila stvarno oduševljena i kazalištem (premda je već nekoliko puta bila u HNK, nije prije bila baš toliko fascinirana kad sada), a posebno joj se svidio ne konj nego konji, jer u zadnjem činu ima čak dva konja na pozornici (jer kao što reče Đula iako vratismo konja tvoga, imamo još jednoga).

Eto sad me zanimaju ideje za dalje, tanja jeste li pogledali Tartuffea u HNK?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Eto sad me zanimaju ideje za dalje, tanja jeste li pogledali Tartuffea u HNK?
    Nismo. Tj. ja bih ga možda i pogledala, ali bez djeteta - čula sam od ljudi koji su ga gledali da je predstava dobra, ali nije baš djeci razumljiva (ogoljena scena, osuvremenjeni kostimi, itd).
    S obzirom da moj sin cijeli svijet shvaća doslovno (:Sheldon: ), ne bih ga vodila na predstavu s brojnim aluzijama ili izraženim podtekstom, jer njemu to ništa ne znači, sve bi mu trebalo "prevoditi".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •