Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: tablete za tlak i dojenje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Draga Mone, kod tlaka je potrebno vrijeme da se stabilizira uz lijekove, a ponekad je potrebno i napipavati terapiju dok se ne nađe ono što će ti odgovarati.

Ne znam kako je kad se hipertenzija javi nakon poroda; ja sam tlak dobila iza 47 i napravila sam pretrage, u međuvremenu sam uzimala lijekove, kasnije i mijenjala dok nisam dobila kombinaciju i dozu koje drže tlak pod kontrolom i i kod koje se OK osjećam.

Znači, ako su ti liječnik i farmaceut rekli da Amlopin možeš uzimati uz dojenje, poslušaj ih, uzmi terapiju koju su ti preporučili. Prepisivanje lijekova je isključivo u domeni liječnika i farmaceuta. Nije kod lijeka samo stvar u tome da li se i u kojoj mjeri izlučuje u mlijeko; radi se i o dobi i stanju onoga tko uzima, ima li produženo djelovanje, drži li noću tlak pod kontrolom itd. Rekla bih da o tome mi koji nismo medicinske struke ipak ne znamo ništa, ili bar ne dovoljno.

U međuvremenu se raspitaj kod opće prakse/ginekologa o pretragama koje su potrebne, ali ne prekidaj terapiju na svoju ruku.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Zalosno je kad nakon poroda krene visoki tlak,znaci sedmi dan nakon poroda krenula je nocna mora. Provodila sate po hitnoj,a bebica sama doma. Umjesto da se veselim i s bebom uzivam....ovaj moj tlak koji je 180 sa 110 je jako opasan,jako visoka hipertenzija tako da na svoju ruku necu nista ciniti,sve u dogovoru s lijecnicima. I ako cu morati ostati na tabletama,bolje i to, bolje da sam ziva i da mogu paziti na svoje dijete nego da me nema. Bit ce kako mora biti ali jos uvijek se nadam da ce se stvari vratiti na svoje mjesto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •