Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: Smještaj u Varaždinu i okolici

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno Smještaj u Varaždinu i okolici

Tražim smještaj za sebe, MM i dvogodišnje dijete u Varaždinu i okolici. Operirala sam kralježnicu i moram na rehabilitaciju u Varaždinske toplice u trajanju od 21 dan.

Pošto živimo u Puli, bilo bi mi teško da ne vidim dijete 3 tjedna pa tražim nešto da možemo svi biti zajedno. Smještaj će nam vjerojatno trebati od 13.11. pa do 4.12. Još čekam odobrenje od HZZO-a, pa nisam 100% sigurna za datume.

Pa ako netko iznajmljuje ili ima neku preporuku, bila bi zahvalna na svim informacijama. Ne tražim ništa luksuzno, samo da nije preskupo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Od Varaždina do Varaždinskih toplica ima štajaznam petnaestak kilometara, možda i više. Da li trebaš smještaj u Varaždinu ili baš u Toplicama? Možda bi ti ovo drugo bilo pametnije.

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Imat ćemo auto tako da mi je svejedno. Idealno bi bila da nađemo smještaj u toplicama, ali ako ne uspijem i Varaždin i okolica dolaze u obzir.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Imaš na Airbnb dosta smještaja koji se oglašava, a znam da sam vidjela i na Njuškalu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ako ćeš dobiti rehabilitaciju, dobit ćeš i smještaj kaj ne, dijete u principu može biti i s tobom, ponekad daju da se nadoplati i za odraslu osobu ako imaju mjesta tak da možete i biti skupa u sobi. Samo da ti još napomenem ne znam u kojoj je to fazi vidim da još čekaš odobrenje od Hzzo, ali smještaj se većinom čeka malko duže, osim ako ne misliš samo ići tamo na terapije, tada je zakon malko drugaćiji.

Pitat ću mog kolegu koji živi baš u Toplicama za smještaj samo javi kaj tream piatat

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ako ćeš dobiti rehabilitaciju, dobit ćeš i smještaj kaj ne, dijete u principu može biti i s tobom, ponekad daju da se nadoplati i za odraslu osobu ako imaju mjesta tak da možete i biti skupa u sobi. Samo da ti još napomenem ne znam u kojoj je to fazi vidim da još čekaš odobrenje od Hzzo, ali smještaj se većinom čeka malko duže, osim ako ne misliš samo ići tamo na terapije, tada je zakon malko drugaćiji.

Pitat ću mog kolegu koji živi baš u Toplicama za smještaj samo javi kaj tream piatat
    jelena.O, a tko će paziti na dijete dok je na terapijama? Sestre?
    Treba smještaj i za muža.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

anemona ne čitaš kaj pišem uopće, može se nadoplatiti za odraslu osobu i tamo, ali opet oprez ako je sama u sobi opet znaju ti naplatiti kao da si samac oko 100 kn više. tak da treba vidjeti kaj će dobiti od Hzzo dal samo terapiju ( tada treba vanjski smještaj jer je to jeftinije), ili komplet smještaj+rehabilitaciju ( tad treba pitat kolko plaća za muža, jer su deca do 4 godine gratis, ako ne jedu, nešt ti klope 4-godišnjaka, otkineš od svojih usta i daš mu da jede.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    jelena.O, a tko će paziti na dijete dok je na terapijama? Sestre?
    Treba smještaj i za muža.
    a u slučaju da je muž ipak vani smješten može doći po dijete i odvesti ga u šetnju jer se zna kad ide na terapije, i to nije problem zorganizirati. inače sam viđala priošlih godina djecu ( istina stariju od 3 godine) kako su uredno čekali dok se mama, baka odterapira i onda išli putem onog kojem su pratnja, u krajnjem slučaju i to je izvedivo

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Dobila sam danas odobrenje, odobrili su mi smještaj i rehabilitaciju. Koliko sam gledala nadoplata za muža je 200 kn po danu sa uključenim doručkom. A to mi je puno previše. Pokušat ću zvati pa pitati.

Jelena, ja bi najradije neki stančić ili apartman sa kuhinjom pa da smo svi zajedno,a ja bi odlazila na vježbe. MM je morao dati otkaz da se brine o djetetu tako da smo financijski jako ograničeni.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

misliš da to nije više od 200 kn na dan, nego jesi slala papire da znaš kad ideš?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

dino, muž je baš dal otkaz baš mi sad prešlo prek glave možda je moglo s mirovanjem staža do 3 godine starosti djeteta

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Zvala sam toplice,ja imam 110 kn nadoplate,a MM kao pratnja 220 kn po danu, puni pansion. Mi te novce nemamo. Termin se čeka oko 2 tjedna, počinje se utorkom, znači 15.11.

Jelena,di da pitam to za mirovanje staža? Na mirovinskom?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mislim da ti imaš nadoplatu radi toga jer bi bila kao sama u sobi, ajde pitaj kolko bi bilo kad bi bila s njime, on može uzeti i polupasnion ili neku drugu varijaciju.

za mirovanje staža daj pitaj na pravnom rodnom kutku.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

to je iz ovog cjenika? http://www.minerva.hr/hr/smjestaj/minerva

kaj ti bolje dobivaš kad platiš tu lovu? i kaj bi dobila ako bi imala smještaj vani ?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 20.10.2016. at 14:07

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

magistra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

dino84 za smještaj ti odgovara i Ludbreg i Varaždin i bilo koje mjesto na potezu jer je cestovna udaljenost zamalo pa identična. Ja bih na tvom mjestu vidjela s turističkom zajednicom u mjestu kakvo je stanje kapaciteta jer oni imaju podatke i o privatnim iznajmljivačima za sobu ili nešto treće (tipa OPG, bed and breakfast). Varaždinske Toplice su grad u Varaždinskoj županiji u kojem je smješten kompleks toplica (vidim da pišeš malim slovom a iz Istre si pa mala edukacija) pa se i tamo u teoriji može naći smještaj (u teoriji, jer je mjesto puno ljudi koji su pratnja pacijentima toplica). Sumnjam da ćeš imati sreće s klasičnim iznajmljivanjem jer ljudi računaju na konkretnu lovu i dugotrajnije iznajmljivanje.
    Ako tvoje zdravstveno stanje zahtjeva stacionarni smještaj nećeš moći na svoju ruku složiti aranžman ja dođem tad i tad i tako i tako.
    + program pacijenata koji tamo dobiju rehabilitaciju na konto zdravstvenog stanja je dugotrajan i iscrpljujuć, (počinje ujutro od 7 pa do 13 - 14 sati) pa sigurno nećeš imati snage poslije terapija za bilo što drugo (razumijem da ne možeš biti odvojena od obitelji ali i sama vožnja do smještaja će biti napor).

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Magistra,znam što su Varaždinske Toplice,no ipak hvala na edukaciji Nisam cijeli život živjela u Istri.

Samo prvih mjesec dana nakon operacije ne smijem sjediti, nakon toga nemam nikakvih ograničenja. Poželjno je što više hodati. Tako da mi smještaj u blizini ne predstavlja problem.

Kada sam ih zvala, rekli su da još prije dobijem termin ako nisam smještena tamo te da se to sve može dogovoriti. Hvala na ostalim savjetima

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ima dosta privatnih soba/apartmana ;
    http://www.turizam-vzz.hr/smje%C5%A1...smje%C5%A1taj/

vjerojatno ste to i vidjeli, ako niste tu je link...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Onda ideš kao ambulantno ali imaš i trošak hrane,ali za to nažalost nisi ni trebala čekati papire s odobrenjem. ako hoćeš pitam frenda dal zna nekog ko iznajmljuje on je od toplica cca pješke 10 minutat
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 20.10.2016. at 16:04

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kad sam tražila apartman oko Varaždina, nije bilo ničega ispod 300 kuna. Sad sam opet išla pogledati i najjeftiniji apartman je Apartman Pokos u Ludbregu http://apartmani.pokos.net/

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kaj nije to u Toplicama?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Kad sam tražila apartman oko Varaždina, nije bilo ničega ispod 300 kuna. Sad sam opet išla pogledati i najjeftiniji apartman je Apartman Pokos u Ludbregu http://apartmani.pokos.net/
    Pa nije Ludbreg baš iza ugla. Žena ima operiranu kralježnicu.

I nije cijena apartmana jedina stvar. Još tu treba ukalkulirati i hranu, gorivo i vrijeme. Nije to jednostavno. Moja mama je bila u V.toplicama nakon operacije kralježnice prije 2 godine. Nismo uspjeli organizirati smještaj i za tatu iako je ona gotovo slijepa i trebq pratnju. Kroz radne dane su terapije ujutro i popodne po rasporedu. Nisam baš sigurna da je to sjajno mjesto za malo dijete.

Dino84, nemoj me krivo shvatiti, ali možda je bolje da ovo odeš odraditi sama, a tm i dijete nek budu doma, eventualno nek te posjećuju vikendom. Treba se pobrinuti za hranu, prati odjeću, a nije doba godine da se puno može biti vani. Stisni zube, tri tjedna će proći brzo.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 20.10.2016. at 17:41

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj dino84 prvotno napisa Vidi poruku
    Zvala sam toplice,ja imam 110 kn nadoplate,a MM kao pratnja 220 kn po danu, puni pansion. Mi te novce nemamo. Termin se čeka oko 2 tjedna, počinje se utorkom, znači 15.11.

Jelena,di da pitam to za mirovanje staža? Na mirovinskom?
    Bila sam nedavno tamo. Smještaj je preočajan tj hotel Minerva je strašno zapušten (a rekla bih da i organizacija i vođenje prilično šteka). I o hrani bi se moglo svašta reći s obzirom da se radi o toplicama (ja sam bila na seminaru).

Za te novce ja bih na tvom mjestu tražila privatni smještaj.
    Posljednje uređivanje od no@ : 20.10.2016. at 17:47

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Nakon što sam saznala cijenu,ni ne dolazi u obzir da svi budemo smješteni u toplicama. Jednostavno nemamo toliko novaca.

Peterlin,ne ljutim se,ali ni to nam ne dolazi u obzir. Dok platimo cestarinu i gorivo da dođu k meni,opet bi nam dosta došlo.

Jelena,molim te,pitaj tog kolegu.

Ostale cure,hvala na informacijama

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Reci za kad?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj nije to u Toplicama?
    Je, u samim je Varazdinskim Toplicama, vidi se na linku. U tekstu sam krivo napisala.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam nedavno tamo. Smještaj je preočajan tj hotel Minerva je strašno zapušten (a rekla bih da i organizacija i vođenje prilično šteka). I o hrani bi se moglo svašta reći s obzirom da se radi o toplicama (ja sam bila na seminaru).
    moram li priznati da je tako i u Crikvenici I na Lošinju, smještaj je lošiji ali meni nije tolko bitno samo da je čisto i da se da prespavati

ali meni još uvijek nije jasno kaj se bolje dobi ako se plati 110 kuna, ili je to participacija koje možda nema ako imaš dopunsko?

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Jelena,110 kn je nadoplata da bi mogla biti u dvokrevetnoj sobi tako da MM i dijete mogu biti sa mnom. Jer da oni nisu sa mnom,bila bih smještena u sobi sa više kreveta i onda ne bih plaćala ništa.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

to je sasvim druga priča

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •