Kupili smo ga na ovoj njemačkoj stranici što je bilo dosta izazovno budući da nitko od nas ne priča njemačkiIz tog razloga nam je trebalo dosta vremena da shvatimo kako su to polovne konzole, ali su provjerene, testirane i imaju garanciju. Na kraju smo platili konzolu, dva kontrolera, dva nunchaka, punjač za baterije, dvije igre i dostavu 156 eura. Vjerojatno je slično kao na Njuškalu, možda nešto niže, ali ovdje je ipak garancija. Kod isporuke je nedostajao jedan mali dio poslali su nam ga odmah dodatno, a dva dana nakon što smo sve spojili se pokvario adapter, isto su nam odmah poslali novi, vrlo korektna komunikacija. Osim toga, kad sam naručivala je automatski obračunavao dostavu 24,99 eura, kao van EU, ali kad sam pitala zašto je tako, umanjili su nam cijenu dostave.

Iz tog razloga nam je trebalo dosta vremena da shvatimo kako su to polovne konzole, ali su provjerene, testirane i imaju garanciju. Na kraju smo platili konzolu, dva kontrolera, dva nunchaka, punjač za baterije, dvije igre i dostavu 156 eura. Vjerojatno je slično kao na Njuškalu, možda nešto niže, ali ovdje je ipak garancija. Kod isporuke je nedostajao jedan mali dio poslali su nam ga odmah dodatno, a dva dana nakon što smo sve spojili se pokvario adapter, isto su nam odmah poslali novi, vrlo korektna komunikacija. Osim toga, kad sam naručivala je automatski obračunavao dostavu 24,99 eura, kao van EU, ali kad sam pitala zašto je tako, umanjili su nam cijenu dostave.
Odgovori s citatom