Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Concord Ultimax vs. Maxi Cosi Toby

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Concord Ultimax vs. Maxi Cosi Toby

Došlo vrijeme promjene auto-sjedalice. Nakon dugog i pomnog istraživanja dvoumimo između gore navedenih sjedalica, odnosno Concord Ultimax i Maxi Cosi Toby (9-18 kg).

Ja osobno nekako više naginjem Concordici, vjerojatno zbog materijala/tkanine i rupa na poleđini jer se T. prilično znoji. Mada mi je i MC Toby super.

Jedini problem koji me muči je taj što sam negdje načula da je Concordica prilično glomazna, odnosno da zauzima više mjesta od ostalih autosjedalica (pretpostavljam zbog mogućnosti okretanja suprotno od smjera vožnje).

Pa bih zamolila tete od autosjedalica da me prosvijetle, jer imam mali kompaktni autić (Citroen C3).

Naravno, sva iskustva i sugestije su dobro došle.

Thaaaanks

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nitko :?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ti mogu reci da imam concordicu ali i velik auto (vw sharan). tako da ti moje iskustvo bas i ne pomaze...

a mislim da je pretjerano ocekivati da ce tete i tetci savjetnici od autosjedalica znati preporuciti koja bi ti bolje pasala u auto. ipak ima zilion automobila i zilion sjedalica da bi bas znali kako koja u kojem sjedi...

moj skromni savjet - odi autom do ducana i pokusaj stavit sjedalicu u auto. cisto da vidis kako stoji i koliko mjesta zauzima. tako ces najbolje vidjet. ja sam isto tako napravila i na osnovu toga odlucila...

no, s druge strane, ja sam i auto od godinu dana prodala jer mi nije bilo mjesta za sjedalice koje sam si ja namislila (dva boostera i concordica) i kupila 9 godina star samo da ima dovoljno mjesta...

Drimm avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo baš prekjučer kupili autosjedalice. Dvije. Obe Concord, ali Trimax. Malo smo se iznenadili kad smo skužili da gubimo jedno sjedeće mjesto u autu, ono iza u sredini između dvije sjedalice.
    Imamo Alfu 145. Srednje velik auto.
    Da, prilično su široke, ali izgleda da je vrijeme da se mama opet preseli naprijed. Jeeee! :D
    I nisu nam dopustili da ih isprobamo u autu prije kupnje, rekli su da će sigurno biti dobre. Kupili smo ih u Kiki za 1090 kn/kom, ima i druge boje za 1390kn, ako nekog zanima, a da ne može do Slovenije.
    Odmah smo ih i montirali i klinci su se prvi put vozili u smjeru vožnje. Meni izgledaju udobne i sviđaju mi se. Nadam se i klincima.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Znam da mi nitko ne može reći koja bi mi najviše odgovarala za auto... samo me zanimalo da li je Concordica tako puno veća/glomaznija u odnosu na ostale sjedalice.

Nisam znala da u Kiki ima Concordica - mislila sam ići u Pikapolonicu. Drimm, da li ima i Ultimaxa? U stvari, provjerit ću na njihovoj web stranici.

Hvala!

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moby, ja ti stvarno ne bih znala reci kolko je Concordica veca od drugih, ako uopce je. Nazalost Najbolje je do ducana pa vidjeti. S tim da po standardu ne bi smjele biti sire od neke propisane mjere, al neznam sad napamet koje.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mo smo prezadovoljni trimaxom. Uopće isam vidjela da ih ima u Kiki, istina bila sam samo jednom i rekla da neću tak skoro .
    Meni je kod njih to što imaju rupe na leđima pa cirkulira zrak i što im je materijal pamučan. Bar mojoj, tj. Jankovoj!

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Drimm prvotno napisa
    I nisu nam dopustili da ih isprobamo u autu prije kupnje, rekli su da će sigurno biti dobre.
    Nama su rekli da možemo isprobati u autu, ali da moramo pričekati 5 min. da nađu nekoga tko će ići sa nama.

Drimm avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj MobyD prvotno napisa
    ...

Nisam znala da u Kiki ima Concordica - mislila sam ići u Pikapolonicu. Drimm, da li ima i Ultimaxa? U stvari, provjerit ću na njihovoj web stranici.

Hvala!
    Nisa sigurna za Ultimax, moram priznati da nisam ni gledala.
    Sumnjam da ti Kikin web može pomoći osim što imaš broj telefona za kupce 01/5499230 pa kada ih dobješ tražiš da te spoje s baby odjelom pa provjeriš imaju li/hoće li naručivati Ultimax.

I ne znam imaju li ih i kakve su cijene u Bebinom svijetu na okretištu u Dubravi.
    Možeš provjeriti na br. tel. 01/2920573
    Trimax su taman bili prodali i rekla je da bi trebala naručiti iz kataloga, a cijenu mi nije znala reći ni okvirno.

Citiraj JBT prvotno napisa
    Citiraj Drimm prvotno napisa
    I nisu nam dopustili da ih isprobamo u autu prije kupnje, rekli su da će sigurno biti dobre.
    Nama su rekli da možemo isprobati u autu, ali da moramo pričekati 5 min. da nađu nekoga tko će ići sa nama.
    Ja sam, čitajući tu po Rodi o kupnji autosjedalica, isto tako mislila da će biti dobri, susretljivi, u krajnjoj liniji činilo mi se da gotovo imam pravo isprobati autosjedalice u autu prije kupnje. Pogotovo dvije autosjedalice.
    Možda to ovisi o educiranosti trgovca. Možda ona misli da ne smije dati da se iznese roba iz dućana bez da se kupi.
    U biti, ne želim spekulirati, ali jasno mi je teta prodavačica rekla da tak ne bu išlo.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Drimm, hvala na informacijama!

Meni se u stvri jako ide u Sloveniju, a sjedalica mi je kao razlog broj 1 . No, provjerit ću i u Bebinom svijetu i Kiki.

Drimm avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj MobyD prvotno napisa
    Drimm, hvala na informacijama!

Meni se u stvri jako ide u Sloveniju, a sjedalica mi je kao razlog broj 1 . No, provjerit ću i u Bebinom svijetu i Kiki.
    Aaaaa, to je druga stvar. 8)
    Uživaj u šopingu i nemoj pretjerati.

Nema na čemu, rado ću podijeliti saznanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •