Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
Skoro 2 mjeseca imam suhi kašalj koji se javio 2 tjedna nakon neke jače prehlade. U ta 2 mjeseca očiti pad imuniteta: još 2 trodnevne prehlade, herpes na usnici i upala mjehura koju sam liječila cefalosporinskim antibiotikom 10 dana i sad mi je dokica dala još tjedan dana Ninur "za svaki slučaj" jer se ešerihia hoće vratiti.
Cijelo to vrijeme traje suhi kašalj i ne mogu duboko udahnuti. Noću ništa, danju se pojača čim govorim ili ako je vani hladnije. Dokica ne čuje na plućima ništa, ne cijedi mi se nikakav sekret i ne predlaže mi ništa.
A ja imam inkontinenciju od tog dreka.
Ima li tko kakvu ideju? (Antibiotik koji sam uzimala djeluje, kako čitam, i na respiratorne infekcije.)
isto ovako što se kašlja tiče. budući da dosta dugo kašljem više se ni ne sjećam od čega sam bolovala prije toga, je li kašalj došao s nečim u paketu.
prvo sam dobila pholcodin tablete i nakon 4,5 dana prestala jer mi je ili bivalo gore od njih ili jednostavno nije ni pomagalo. smetalo mi je čak i vrat okretati lijevo-desno, bilo kakav podražaj sluznice zdrijela i grla, čak i jači udisaj zraka sobne temperature. disala sam plitko i preko maramice.
kad me moji više nisu mogli slušati otišla sam prije tjedan dana pa mi je prepisao sumamed i bronhostop, kaže bronhitis vjerojatno. ali mi je rekao i da pijem svoju terapiju protiv alergije pa sam i s tim počela redovitije. mogu reći da mi je bronhostop pomogao. u ljekarnoj kaže da je za bilo koji oblik kašlja i suhi i produktivni.
iako, kašljem i dalje mada ne više tako često i jakog podržaja da tjera na povraćanje.
sad onako bunarski odzvanja i nešto malo iskašljem. ali ne zakašljavam se non stop.
otprilike osjećam kad mi je grlo toliko nadraženo da ću počet kašljati pa stignem zastati, prekrižit i stisnut noge