Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Još jedan novi član

mamomi

Početno Još jedan novi član

Haj!
    Dugo vas već pratim, doduše do sada sam škicala samo recepte i neke sitne savjete (koji su mi doduše mnogo pomogli) oko odgoja i drugih stvari u vezi s djecom a kojih se nisam mogla sjetiti. Naime, ovdje jedna »staro-nova« i novopečena samohrana mama triju princeza – Martina (18 godina), Monika (16 godina) i Mia (5 godina). Dakle, moj MM se prije godinu dana sprdio, spakirao stvari i otišao u nepoznato. I od onda nema potrebu da se zapita što je s nama. Ja sad trenutno rješavam papirološke probleme kako bi konačno i službeno to što nas je on napustio ozakonila, ali mogu vam reći to baš i nije lako. Kako kaže jedna odvjetnica koju sam kontaktirala: »Pa, gospođo, ne može to tako. Ima i on prava na tu djecu! Ipak im je on otac!« Ha, ha, ha, a da li im je bio otac i ovih godinu dana dok im se nije javio i pitao ih kako škola, zdravlje, ljubav...
    Evo, malo sam odužila, ali mogu vam reći da mi je trebalo dobrih 6 mjeseci da se uopće odvažim logirati na ovaj forum, a još oko mjesec da napišem nešto i priključim vam se. Sad kad sam započela, obećajem da me se nećete tako lako riješiti....

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobro nam dosla.

ah ta prava... ne znam jel bi se smijala ili plakala.. daj ju pitaj sljedci put jel ima on i kakvih obveze osim prava koja ti je nabrojala

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

dobro došla!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno bok

i od mene dobro došla..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke