Haj!
Dugo vas već pratim, doduše do sada sam škicala samo recepte i neke sitne savjete (koji su mi doduše mnogo pomogli) oko odgoja i drugih stvari u vezi s djecom a kojih se nisam mogla sjetiti. Naime, ovdje jedna »staro-nova« i novopečena samohrana mama triju princeza – Martina (18 godina), Monika (16 godina) i Mia (5 godina). Dakle, moj MM se prije godinu dana sprdio, spakirao stvari i otišao u nepoznato. I od onda nema potrebu da se zapita što je s nama. Ja sad trenutno rješavam papirološke probleme kako bi konačno i službeno to što nas je on napustio ozakonila, ali mogu vam reći to baš i nije lako. Kako kaže jedna odvjetnica koju sam kontaktirala: »Pa, gospođo, ne može to tako. Ima i on prava na tu djecu! Ipak im je on otac!« Ha, ha, ha, a da li im je bio otac i ovih godinu dana dok im se nije javio i pitao ih kako škola, zdravlje, ljubav...
Evo, malo sam odužila, ali mogu vam reći da mi je trebalo dobrih 6 mjeseci da se uopće odvažim logirati na ovaj forum, a još oko mjesec da napišem nešto i priključim vam se. Sad kad sam započela, obećajem da me se nećete tako lako riješiti....