Pokazuje rezultate 1 do 50 od 112

Tema: Roditeljski dopust s radom na pola radnog vremena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana2008 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bok, da li je moguće koristiti polovicu punog radnog vremena na teret hzzo-a i kada dijete krene u školu ako se radi o jednoj od navedenih dijagnoza s popisa? Ja sam zbog djetetove bronhijalne astme stalno na bolovanju s druge strane dijete mi je u produženom boravku u školi. Znam da postoji mogučnost SRV i za školsku djecu ali ne znam da li se to odnosi samo na djecu sa smetnjama u razvoju.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ivana2008 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok, da li je moguće koristiti polovicu punog radnog vremena na teret hzzo-a i kada dijete krene u školu ako se radi o jednoj od navedenih dijagnoza s popisa? Ja sam zbog djetetove bronhijalne astme stalno na bolovanju s druge strane dijete mi je u produženom boravku u školi. Znam da postoji mogučnost SRV i za školsku djecu ali ne znam da li se to odnosi samo na djecu sa smetnjama u razvoju.
    Ne razumijem tvoje pitanje. Roditelj moze redati zahtjev za SRV ako djetetova bolest ili stanje zahtjeva dodatnu skrb.
    Ne znam sto ti smatras smetnjama u razvoju . Stvar je samo u tome da komisija odluci da dijete treba dodatnu skrb, odnosni da ne moze biti u boravku zbog svog stanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •