Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Cijepljenje protiv HPVa: ZA i PROTIV

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Cijepljenje protiv HPVa: ZA i PROTIV

Nalazimo se pred odlukom: cijepiti ili ne?

Generalno sam stava da je prošlo premalo vremena od kad je cjepivo u upotrebi da bi se mogli vidjeti pravi rezultati cijepljenja, pa to trenutno vidim ipak kao propagandu farmaceutske industrije.
    Ali kad moram donijeti odluku za svoje dijete proradi crvić sumnje, i krenu pitanja i razmišljanja [IMG]file:///C:/Users/tmikulic/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]

Dakle, osnovno me zanima postoje li novija istraživanja i statistike koliko je slučajeva hpv-a kod cijepljene populacije?
    Odnosno za koliko se smanjila incidencija HPVa kod cijepljenih, pogotovo mladih cura ...

Znate li koje su nuspojave cijepljenja, odnosno sumnje za kasnije posljedice, nastajanje problema i bolesti?
    Da li se zaista svi smiju cijepiti ili postoje grupe s nekim dijagnozama/problemima/predispozicijama za koje je to preveliki rizik?

I što mi je isto jako čudno, pomaknuli su donju granicu na 9 godina, dakle mogu se cijepiti sva djeca od 9 godina i starija. Mislim, nisu još sigurni ni koliko dugo drži cjepivo, ni koliko puta (i koliko često) se treba docjepljivati, a oni još spuštaju granicu?

Ste vi cijepili svoju djecu, odnosno budete li?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

sori!
    ovaj put mi ni dr. Google nije izbacio temu

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja ne bi cijepila svoju curku ni da postoji 100 istraživanja koja potkrepljuju da pomaže jer ne pokriva sve oblike nego samo jedan manji dio (pa nek je to i najčešći dio svih pojavnih oblika HPV-a) i ne vidim svrhu..

eto to je moje mišljenje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •