-
Isto nas pati jaki let down. Ja moju stavim na dojku i cim osjetim da krece mlaz nakon max 3-4 minute, nijezno ju maknem i izdojim 10ak mlazeva u gazu-dotad joj gugucem/pjevam/mazim/konjiram se-bilo sto da ne krene plakati. Onda ju vratim na dojku pa opet ponovim ako vidim da je mlaz prejak. Nakon takve 2 epizode obavezno dizem na podrigivanje i pokusavam ju opet smiriti da se ne rasplace skroz jer onda ne moze podrignuti. Drzim ju na ramenu 5 min i onda ju vratim na istu dojku. Obicno podrigne unutar tih 5 min. Ako prejako place, vracam ju na dojku da se ne naguta jos vise zraka. Pustam ju da sisa dok sama ne krene okretat glavu ili mahat lijevo desno kao da se ne moze odluciti bil sisala ili ne. Onda ju drzim na ramenu dok ne podrigne-prvo na desno rame pa na lijevo, nijezno tuckam i masiram po ledjima. I kad podrigne opet vracam na istu dojku dok se mirno sama ne odvoji od nje i onda joj ponudim drugu dojku. S drugom dojkom je postupak isti.
Nekad taj cijeli proces traje pola sata, nekad sat vremena. Obicno bude po sat-sat i pol jer ju pustim da se uspava na meni.
Vjerujem da osjecas griznju savjesti sto 'zapostavljas' drugo dijete. Razumijem te jer ja imam jos dvije cure osim ove mrve. Pa njih dvije ukljucujem u sve moguce druge aktivnosti + imam vise kutića za igru po cijelom stanu tako da uvijek mogu biti kraj nas dok ju dojim.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma