Pokazuje rezultate 1 do 50 od 297

Tema: Kako se nositi s disleksijom djeteta?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam bila danas kod pedagogice i kazem ja njoj da smo matematiku ucili 4 dana po 3 sata da bi dobila 3 ( neka je 3, mi smo zadovoljni). I ona me gleda i kaze - nije moguce jer L intelektualno ne zaostaje i sve kuzi.Da, ali ne pase joj nacin na koji se ispituje, pisu kontrolni. Ona sve kuzi ali na neki svoj nacin. Recimo tablicu mnozenja je zapamtila melodicno - pjeva si je...i tako puno toga radi na neki svoj nacin.
    Danas je dobila geo 2, nakon puno rada - nacin ispitivanja: njih 5 u prvi red i znas, neznas, idemo dalje. Nikakva podpitanja, nista. A znam da zna za vise a ne na takav nacin. Pa nije ona robot!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila danas kod pedagogice i kazem ja njoj da smo matematiku ucili 4 dana po 3 sata da bi dobila 3 ( neka je 3, mi smo zadovoljni). I ona me gleda i kaze - nije moguce jer L intelektualno ne zaostaje i sve kuzi.Da, ali ne pase joj nacin na koji se ispituje, pisu kontrolni. Ona sve kuzi ali na neki svoj nacin. Recimo tablicu mnozenja je zapamtila melodicno - pjeva si je...i tako puno toga radi na neki svoj nacin.
    Danas je dobila geo 2, nakon puno rada - nacin ispitivanja: njih 5 u prvi red i znas, neznas, idemo dalje. Nikakva podpitanja, nista. A znam da zna za vise a ne na takav nacin. Pa nije ona robot!
    Suosjećam...

Možda da pokušaš na individualnim informacijama iz svakog predmeta - objasniš ljudima u čemu je problem...

Vjerojatno si ovo već napravila, ali ako nisi - vidi da li bi pomoglo: učiteljica razredne nastave je u istoj školi, pa probaj s njom vidjeti da porazgovara s kolegama ili čak organizira sastanak sa stručnom službom, pa da im ONA kaže kakav pristup je najbolji. Možda da to čak i napiše... pa da imaš papir kojim možeš po potrebi mahati i boriti se za djetetova prava.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •