Pokazuje rezultate 1 do 50 od 297

Tema: Kako se nositi s disleksijom djeteta?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku

Queenbee, ako si u prilici, priupitaj malo nastavnike mogu li zamisliti kako se osjeća roditelj (o osjećajima djece da i ne govorim, jasno je) koji dođe nastavniku na razgovor da mu ponudi "sliku" djeteta i zapravo mu pomogne ukazujući koji je način učenja, ispitivanja i pismenih provjera najučinkovitiji kod djeteta, a zauzvrat dobije prazan pogled i odgovor: pa jel mora imati pet? (radi se o odličnom, marljivom i superpristojnom učeniku, da isključimo možebitne predrasude).
    Ja sam od profesora, kad sam ga zamolila, da je stavi u prvi red i malo bocne tu i tamo ( jer odluta) dobila odgovor da je ona tako dobra, da ne uopce ne smeta na satu i da nema potrebe za presjedanjem u prvi red. I sve sto cujem su pohvale kako je dobra, mirna, pristojna bla, bla, bla ; a nitko ne vidi da ona u skoli uopce nije prisutna duhom nego samo tijelom ( jer mora biti tamo). I onda doma radi s njom cijelo pop da na kraju izvuce trojku, a svi znamo da zna za vise. Bilo bi svima nama puno lakse da dijete uopce ne ide u skolu, da se skoluje doma, da netko radi s njom cijelo dopodne koje gubi u skoli - pa gdje bi joj bio kraj?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam od profesora, kad sam ga zamolila, da je stavi u prvi red i malo bocne tu i tamo ( jer odluta) dobila odgovor da je ona tako dobra, da ne uopce ne smeta na satu i da nema potrebe za presjedanjem u prvi red. I sve sto cujem su pohvale kako je dobra, mirna, pristojna bla, bla, bla ; a nitko ne vidi da ona u skoli uopce nije prisutna duhom nego samo tijelom ( jer mora biti tamo). I onda doma radi s njom cijelo pop da na kraju izvuce trojku, a svi znamo da zna za vise. Bilo bi svima nama puno lakse da dijete uopce ne ide u skolu, da se skoluje doma, da netko radi s njom cijelo dopodne koje gubi u skoli - pa gdje bi joj bio kraj?
    Ja bih rekla da bi ti bilo lakse da dijete sama skolujes kod kuce , ali po svom programu . Ne da ju uguravas u skolski kurikulum , nego da sama odredujes tempo i teme. To je jedna druga prica , od ovog skolovanja kod kuce da bi dijete bilo po mjeri skolakog sustava.
    Posljednje uređivanje od sirius : 10.11.2016. at 20:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •