-
U...opet se osjecam nekako napadnuto unatoc zaista dobrim namjerama (nadam se da grijesim)
Situacija nije crno-bijela i ima barem 1% istine u svakom stavu. Cinjenica je da guramo sve u isti kalup i zanemarujemo individualne razlike. Ucenici nisu tupavi-samo su ponekad zbunjeni jer nisu sigurni sto se od njih ocekuje. Imamo ucitelje staroga kova i djecu nove generacije-nespojivo.
Ucitelj koji ne zeli raditi na sebi nije dobar ucitelj i treba mu pomoc psihologa, a ne edukacija o disleksiji.
Dokle god ne bude zakonski reguliran odnos ucitelja s ucencima koji imaju teskoce, sve ce i dalje nazost ovisiti o njegovom karakteru.
Gore postanim sam htjela ukazati na osvjestenost jednog dijela obrazovnog susava za problem inkluzivng obrazovanja pa da roditelji takve djece koji tek trebaju skolovati, a citaju ovaj thread, ne padaju nepovratno u ocaj.
Zao mi je sto nisam dio savjetodavnog tijela same predsjednice pa da mogu ubrzati neke stvari-ali nemojte bas tako jako omalovazavat trud pojedinaca poput mene kad trenutno nema neceg boljeg.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma