-
Potpis na Sirius.
Kriva terapija može itekako napraviti štetu, pogotovo kod djece koja imaju više problema, gdje se krivim pristupom rješavanju jednog može značajno pogoršati drugi. Ja sam se bila prvo obratila jednoj odličnoj logopedici, za koju smo jako dobro znali kako radi, jer je radila s mojom mamom, a i pomogla je mom rođaku. Ona nas je uputila kod naše, jer je rekla da je ona baš za takve probleme vrhunska stručnjakinja i da bi "logoped opće prakse" napravio više štete nego koristi.
Tako da krivim odabirom ne gubis samo vrijeme i novac, vec mozes napraviti korak unatrag. Metode koje su u VŽ primjenjivali za naš problem su bile van svake pameti, a puni su ih mediji bili u to vrijeme. Mi smo uspjeli riješiti 2,5 problema od 3. Pola jednog nam je ostao, ali nije dramatično. Znamo da neće nikad proći. Slično nam je i u SUVAGU stručnjakinja za baš taj problem rekla kad smo se isli informirati. A eto i Vž znaju tajnu koju nitko na svijetu ne zna. Neki se problemi sami od sebe riješe, išao, ne išao, kod takvih je VŽ sigurno učinkovit, ako ne zezne nesto drugo.
Mislim, ja ne pratim više scenu, možda su se vratili na znanstveno utemeljene metode, ipak su sad drugi ljudi tamo.
Posljednje uređivanje od Jelena : 01.10.2024. at 22:05
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma