Dakle, moja drama se nastavlja. Bila sam na sudu i ne mogu vjerovati... Još uvijek nisam došla k sebi od suza i šoka i svega... Naime, sutkinja mi je vratila tužbu i rekla mi da ona nije pravno sročena, tj. nemam love za odvjetnika ili nekoga tko bi mi to sročio pa sam malo prosurfala internetom i pokušala besplatnim pravnim savjetima i tako sročila tužbu za razvod braka. Međutim, ona meni kaže da to nije dobro. I da to bez odvjetnika ili pravnika nikako ne mogu napraviti. Oni na sudu mogu pomoći, ali ne u mom slučaju, jer ja njega tužim, a ako bi oni meni pomogli onda bi oštetili drugu stranu. Stvarno ne kužim u čemu je kvaka. Sutkinja mi je »velikodušno« dala 30 dana da skupim novac da si platim odvjetnika. Ja sam kontaktirala par njih i to košta 500 kn + PDV, ali nije samo u tom stvar. Nitko ti neće napisati tužbu i to je to, nego on kasnije mora mene zastupati na sudu. Tako bar oni kažu. A ja mislim da meni to ne treba i uostalom nemam novaca!!! Jedan od njih mi je rekao da pokušam preko Interneta zatražiti da li netko ima možda šprancu (predložak) za pisanje tužbe. Pa ako se netko od vas kuži u to, molim vas pomozite mi, jer ja lovu za odvjetnika sigurno neću skupiti. (Plaća mi je 3,500 kn a imam 3 djece, a MM ne šalje ni lipicu).