opet žešće zastranjenje teme...pa da dam svoj doprinos...na špaheru mi se kuha temeljac od kostiju i taman finula bosanski lonac...dok se to kuhalo i ja povremeno tresla lonac, upicila sam kuhinju...dok perem zube,drugom rukom čistim ogledalo koje kćer prije zašprica...dok držim masku na kosi (onih čarobnih 7min kako piše) klečim nad kadom i ribam....i sve tako...ne sjećam se kad sam zadnji put sve u kompletu čistila,za to nemam vremena...preduvjet je minimalizam (dakle u kupaonici nema nego 3-4 proizvoda na otvorenom) te momentalno odlaganje stvari na svoje mjesto, a to svi radimo na dnevnoj bazi.

a za pjacu i kupovanje (da malo utješim one koji nemaju vremena), prekjučer sam kupila povrće u Tommy-a jer nisam davno vidila tako freško, ćimulice i špinat,i što je još bolje puno puževa i rupica od papanja...jutros povrće uzela na pjaci (maloj na koju ne idem skoro nikad), sve mi se čini da je bio preprodavač,tek sam kasnije skužila da je imao previše toga,čistim doma i nigdje ni beštije ni tragova...pisala sam već negdje, moji prvi susjedi imaju banak na pjaci,truju na veliko,kad sam jednom pitala da mi daju za bebu otišli su iza kuće ubrat,ono ispred se nosi na pjacu...a kako koriste otrove, imam anegdoticu iz djetinjstva, mama kao student farmacije ide susjedima pomoć oko omjera razrjeđivanja...pitaju oni nju,daj kol'ko piše da ulijemo,kako to ide? ona njima da pola čepa stave na kantu...a oni njoj:pol' čepa,ma malo je to i uliju oni 2x toliko...

MB,čisti špaher pred BING..