Nausnice ne nosi, nema probusene usi, niti ih planira busiti. ALI: klipse ZA NEPROBUSENE USI je tesko naci, pa ako znate gdje da ih trazim, javite, tome bi se veselila.
Sminku ima sve potrebno - prije mjesec dana je za rodjendan isla sa frendicama u shopping i na rucak (roditelji su isto bili, ali smo se pravili da ih ne vidimo), pa su opeljesile Sephoru i slicne ducane A fora mi je bilo to da su (bez nasih napomena) bile dovoljno razumne da si ono sto si nisu mogle priustiti u Sephori nasle u slicnom izdanju u H&M-u, svaka im cast.
![]()
A ja joj pak ne volim kupovati novu sminku dok se "stara" ne potrosi ili joj ne prodje rok, jer ona sve to odmah otvori, i onda samo stoji i gomila se...
Isto je i sa lakovima za nokte (koje voli, ali kako je svakodnevno na baletu koristi JAKO rijetko jer tamo ne smiju imati nalakirane nokte).
E da, imam, mislim, na rezervi jedan lancic koji ce dobiti kao sitnicu za NG ili Befanu.
BTW, ako kome treba ideja:
(ja ih ne mogu iskoristiti nazalost jer ili vec ima, ili smo gledale zajedno - pa cu mozda koju od tih ideja nabaciti baki (ona joj uvijek kupuje dnevnike, blokove, rokovnike, ne stigne ih ni iskoristiti koliko ih ima)
-u H&M-u sam vidjela privjesak za kljuceve na kojem su zakacena 3 lip glossa (i isti takav sa eyelinerom, maskarom i valjda olovkom ili tako necim), to je zgodno za ovu teen generaciju
- narukvica sa dodacima sa bozicnim motivima (drvca, dedeki mrazovi i slicno - dodajes sam po zelji ili ih nabacis sve)
- Terranova ima prekrasne pidjame sa mucastim sovama, za ove koji vole mekane poklone
- NewYorker ima cool T-shirt sa Christmas to-do List aplikacijama, medjutim mi se kvaliteta ne cini bas super, iako je pamuk... Vise je onak zgodno za spavanje.